JR_2010 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 ORIENTální SUBstituce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Voda, pivo, potapkyTy už máš hotovej bazén??Na bazén se ho ptáš, a na toho lachtana v bazénu ne? Teda aspoň na mobilu je to jasnej lachtan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Sumava hlasi 27*C a polojasno! Prijemna zmena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deewy Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Zase sinn Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Na bazén se ho ptáš, a na toho lachtana v bazénu ne? Teda aspoň na mobilu je to jasnej lachtan...Já ti nevím, já tam vidím nějakou paní v brejlích, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 27°C . To je nádhera.Tady máme momentálně 36,8°C ,sakryš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Nemam sílu fotit, po 5h v autě jsem zapadl dovnitř budovy a tiše trpím, je tu 38st. Příště jedu na dovolenou na sever.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Ja som tiez pred chvilou vystupil z auta... po nastartovani mi vonkajsi teplomer ukazal 42°C... po chvilke jazdy to ?kleslo? na 39°C... mazec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Ty už máš hotovej bazén??Na chalupě jo. Na bazén se ho ptáš, a na toho lachtana v bazénu ne? Teda aspoň na mobilu je to jasnej lachtan...lachtan má 13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 (upraveno) . Upraveno 8. srpna 2015 uživatelem volfda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Já vím, že bych na ty antibiotika neměl, ale kdo se má na ty vaše orosené půl litry dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunoel Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Dneska perlon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Týden s rodinkou na Lipnu začíná. Jsem tu poprvé, zatím velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Opožděný začátek víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrufino Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 U vody 37gradu,idealni potapky,mam je deset let a nebyly dosud otevreny,takze vodotesny na sto procent.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Poněkud horké Sportovní odpoledne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Konečně to venku kleslo na "příjemných" 34,2°C .Doma v baráku nádherných 26,7°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Poněkud horké Sportovní odpoledne.. Tuhle variantu vteřinovky na Sportech neznám... Nechával jsi je renovovat? Já svoje Sporty dneska pro jistotu na ruku nedával, abych je neutopil v potu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Tuhle variantu vteřinovky na Sportech neznám... Nechával jsi je renovovat? Já svoje Sporty dneska pro jistotu na ruku nedával, abych je neutopil v potu... Správně má asi být u těchto humbert jednoduchá oranžová vteřinovka. S touhle jsem je ale po dědovi zdědil,Takže jsem jí zachoval i při renovaci. Nevím, možná se tam dostala při nějaké opravě před lety. Mně se ale navíc i líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky