Akam Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Dnes cestou do práce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
drew83 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 formálně a džíny? ten jsem neznal. edit: sorry za OT. V pohodě :-) to formálně bylo na hodinky, ne na hadry...no insult taken ;-) Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk
Filip.J Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Gratuluji Mitakovi! A hlavně jeho paní a prckovi, buďte zdraví.---U mě žádná změna - teda až na to, že jsem si to nové plastové sklíčko už stihl drápnout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kaliw124 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Ještě byl dnes čas na projížďku .Jestli to neni tajny, tak ceho je to interier? Dost dobre, klasicke.
nividic Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 V pohodě :-) to formálně bylo na hodinky, ne na hadry...no insult taken ;-) Odesláno z mého HTC Desire X pomocí TapatalkJo tak to jo, hodinky dodatecne chvalim! a su rad za nadhled, byl jsem nakej zbrklej v usudku nebo co... :-)
mazzi Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Je už dlouho po žních, půjdou do prodeje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 kaliw124 : tajný to není , 190 E 2.6 Sportline , mám ho na kochání krajinou PS. hodinky jsou v budíkách vpravo dole , bohužel zrovna za volantem , tak to snad nevadí . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Tadááá!image.jpg Gratulace k jednomu i druhému.
CEGY Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 kaliw124 : tajný to není , 190 E 2.6 Sportline , mám ho na kochání krajinou PS. hodinky jsou v budíkách vpravo dole , bohužel zrovna za volantem , tak to snad nevadí .Fajne..
kaliw124 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 kaliw124 : tajný to není , 190 E 2.6 Sportline , mám ho na kochání krajinou PS. hodinky jsou v budíkách vpravo dole , bohužel zrovna za volantem , tak to snad nevadí .W201 je uzasna.
sugic11 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Dnes toto ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hami8 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Moonwatches Sent from my iPhone using Tapatalk
MalatobA Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Zácpa před Brnem... PS: přede mnou bílá Octaviva RS a řidič si fotil hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Po ranu je kosa-vitaminy se hodi...treba B-vitamin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Zácpa před Brnem... PS: přede mnou bílá Octaviva RS a řidič si fotil hodinkyTo by mohl být Ondra s Expama?
misoo Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 vychod slnka v iss... co to trepem, v rannej zapche dolu na zemi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 D1 před Brnem, hodinky si nás tu fotí vic.Dame sraz? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky