Locque Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Hauptbahnhof. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Je možný, aby hodinky za pár korun udělaly takovou radost? Je. Moje první Seika a já z nich s.ru. Kurňa... Seiko je v tomhle neuvěřitelný, naprosto to chápu, teď mám třetí Seika a pokaždé jsem žasnul, co je za ty peníze možný dostat. Ale jak se dívám na ty tvoje, tak si říkám, jestli jsem místo Baby Monster fakt neměl počkat na Seaurchiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Seiko je v tomhle neuvěřitelný, naprosto to chápu, teď mám třetí Seika a pokaždé jsem žasnul, co je za ty peníze možný dostat. Ale jak se dívám na ty tvoje, tak si říkám, jestli jsem místo Baby Monster fakt neměl počkat na Seaurchiny Taky jsem je měl v merku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) Je možný, aby hodinky za pár korun udělaly takovou radost? Co to je ty vole? Ty máš novej foťák nebo dolaďovací aplikaci na telefonu? To je slušná fotka. edit: já dnes takhle... mám rád jednoduchý dýnka a velký písmena Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Hauptbahnhof. Ja ja, aber wo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) Omega Speedmaster Profi... Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Taky jsem je měl v merku ;-) Tak až tě přestanou bavit, navrhuji výměnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Ja ja, aber wo? Irgendwo... Pressburg zum Beispiel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Co to je ty vole? Ty máš novej foťák nebo dolaďovací aplikaci na telefonu? To je slušná fotka. edit: já dnes takhle... mám rád jednoduchý dýnka a velký písmena Kdepák, základní Androidovskej soft :-) Vony pořádný hodinky se fotěj samy ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Tak až tě přestanou bavit, navrhuji výměnu Znamenám si ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Irgendwo... Pressburg zum Beispiel? Olmütz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) Olmütz! To bych měl znát, v tom případě je to focený z toho vysokýho hotelu u tý centrální tramvajový stanice přes nádraží na druhou stranu. Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Bingo! Teda hotel to není, ale v 18. patře je dobrá restaurace: KLIK . Doporučuju. A výhled, když se zadaří, je fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 edit: já dnes takhle... mám rád jednoduchý dýnka a velký písmena tak proč se jich zbavuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Z těch hodnotnějších co mám...CITIZEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 rano v zapche sa clovek nudi.. no ale strasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 křižovatka v Šalingradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Cekacka na semaforu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 predajca / hodinar loyswatch robi okrem ineho aj prerabky v tomto style, modifikuje SKX puzdro s korunkou na 3, zvysok hodiniek vratane kalibra je ako tie bajne 6217. napriek tomu ze to je filipinec robi slusnu robotu a hlavne poctivo uvadza u kazdeho dielu co je original a co je aftermarket. kloubik - ak zhanas povodnu korunku na 62mas tak mu napis, mozno ti pomoze. ma aj videa na youtube. Já jsem pochopil, že Kloubik shání novou korunku na své Bulovy. Dnes už skoro všichni seriózní prodejci uvádí původ dílů, upozorní na aftermarket díly. Ale Loyswatch je fakt třída. Jeden z mála kdo dává dial z 62MAS do 6309, nebo kdo umí 6309 GMT. Tyhle konkrétní hodinky taky dělal on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 letošní první firemní mytí hlav aneb nuda o pauze a nakrucování u zrcadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky