Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Je možný, aby hodinky za pár korun udělaly takovou radost? Je. Moje první Seika a já z nich s.ru. Kurňa...

Seiko je v tomhle neuvěřitelný, naprosto to chápu, teď mám třetí Seika a pokaždé jsem žasnul, co je za ty peníze možný dostat. Ale jak se dívám na ty tvoje, tak si říkám, jestli jsem místo Baby Monster fakt neměl počkat na Seaurchiny :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seiko je v tomhle neuvěřitelný, naprosto to chápu, teď mám třetí Seika a pokaždé jsem žasnul, co je za ty peníze možný dostat. Ale jak se dívám na ty tvoje, tak si říkám, jestli jsem místo Baby Monster fakt neměl počkat na Seaurchiny :D

Taky jsem je měl v merku ;-)

Odkaz ke komentáři

Je možný, aby hodinky za pár korun udělaly takovou radost?

Co to je ty vole? Ty máš novej foťák nebo dolaďovací aplikaci na telefonu?

To je slušná fotka.

edit: já dnes takhle... mám rád jednoduchý dýnka a velký písmena :whistle:

post-2655-029357200 1326368914.jpg

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Co to je ty vole? Ty máš novej foťák nebo dolaďovací aplikaci na telefonu?

To je slušná fotka.

edit: já dnes takhle... mám rád jednoduchý dýnka a velký písmena :whistle:

Kdepák, základní Androidovskej soft :-) Vony pořádný hodinky se fotěj samy ;-)

Odkaz ke komentáři

predajca / hodinar loyswatch robi okrem ineho aj prerabky v tomto style, modifikuje SKX puzdro s korunkou na 3, zvysok hodiniek vratane kalibra je ako tie bajne 6217. napriek tomu ze to je filipinec robi slusnu robotu a hlavne poctivo uvadza u kazdeho dielu co je original a co je aftermarket. kloubik - ak zhanas povodnu korunku na 62mas tak mu napis, mozno ti pomoze. ma aj videa na youtube.

Já jsem pochopil, že Kloubik shání novou korunku na své Bulovy. Dnes už skoro všichni seriózní prodejci uvádí původ dílů, upozorní na aftermarket díly. Ale Loyswatch je fakt třída. Jeden z mála kdo dává dial z 62MAS do 6309, nebo kdo umí 6309 GMT. Tyhle konkrétní hodinky taky dělal on.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...