Locque Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Vole dobrý... Uplně je to změnilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Na novém koženém NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Měl jsem divný pocity, když jsem montoval hnědý Di Modell na Sinn 657, ale výsledek mě překvapil. Vůbec to neni zlý, vypadá to tak nějak pracovně letecky. Vypadá to dost dobře, můžeš sem napsat přesný označení toho řemínku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Řekl bych, že DiModell Jumbo. A vypadá to naprosto výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 baza, mám jen řemen. Ale zkusím ho porovnat s nabídkou Di-Modell a napsat. Je výborný v tom, že horní půlka je tlustá a pevná zatímco spodní měkká a neláme se kvůli sponě. Fakt bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 baza, mám jen řemen. Ale zkusím ho porovnat s nabídkou Di-Modell a napsat. Je výborný v tom, že horní půlka je tlustá a pevná zatímco spodní měkká a neláme se kvůli sponě. Fakt bomba. Tak to je jasný Jumbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Fotka s naším novým Chefem... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) Měl jsem divný pocity, když jsem montoval hnědý Di Modell na Sinn 657, ale výsledek mě překvapil. Vůbec to neni zlý, vypadá to tak nějak pracovně letecky. Určitě Di Modell jumbo. Mám na nich ten samý, ale černý... ale ten hnědý jim fakt sekne, minulý týden jsem řešil s mistrem Šímou výrobu jednoho v ještě o fous světlejšího. Jinak já furt to samý... Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Měl jsem divný pocity, když jsem montoval hnědý Di Modell na Sinn 657, ale výsledek mě překvapil. Vůbec to neni zlý, vypadá to tak nějak pracovně letecky. Moc krásný hodinky vše skvěle ladí. Pro tento typ mám slabost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Sychravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Ohm-Aztec: díky, tvoje fotky mě inspirovaly dát 657 na kůži. Já totiž nejsem moc velkej přezouvač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Na výletě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Jo jo, bude to ono. Di-modell JUMBO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Ruku na srdce, myslim, ze to delame asi vsichni, co jsme tady....myslim to pozorovani hodinek na toalete... :-) Ja jsem to zdokumentoval, no ...taky se v tom poznávám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Drzouni, co máte proti mé košili Indiana Hawks??? (je pravda, že už je trochu vintage, ale je mi ji líto vyhodit) Jinak na ruce mám pořád to samé (přidávám raději foto bez košile vy metrosexuálové) : ..náhodou k nim jde krásně..opovaž se ji vyhodit..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 ..náhodou k nim jde krásně..opovaž se ji vyhodit..! Díky náčelníku, že jsi se mě zastal ... a přidávám ještě jednu fotku z toho dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Na procházce v lese. Trochu jsem zmatenej z té kapky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Na procházce v lese. Trochu jsem zmatenej z té kapky... To ses prece zpotil, jak sis daval do tela, ne? Ja to tak doma vzdycky rikam. Jinak, Sinnky moc pekny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Tak nešel jsem se tam flákat, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Vristšot ze dnešní aspoň trochu zimní procházky aneb skoro potápky skoro na sněhu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky