Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

O Vánocích si musím aspoň na chvíli nasadit digitálky jako připomínku na dobu, kdy jsem po nich jako dítě toužil a čekal je (marně) pod stromkem :D

post-437-0-02658500-1451049984_thumb.jpg

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Mmako: pletu se, nebo to jsou limitky z WUS? Jsou hodne dobry!

Nepleteš, jsou. I na mojí dětskou tlapku velmi pohodlné. Exotické uchycení řemenu a tvar tomu dost pomáhá.

Provedení zcela neadekvátní ceně - působí jako výrazně vyšší liga. A tenhle konkrétní kus dělá za posledních 14 dní (kdy je ježíšek odložil do winderu) cca mínus půl vteřinu za den...

Odesláno

Parada. Uz dlhsie som mal pocit, ze u teba to je len otazka casu. :)

Som dočkal času, ako hus klasu. Teda vlastne akcie na Ashforde :)

Gratuluji. Pekne tu JRka pribyvaji :-)

Dík :)

A ja myslel ze to bude to l. sumo! Tohle je taky fajn, parkrat jsem o tech s modryma ruckama uvazoval, ale byly by mi urcite velke, gratulace!

Dík, neboli by Ti veľké. Sám som razil teóriu, že sú to veľké hodinky. Ale to je tak, keď ich človek nedá na ruku. Vyzerajú veľké vo vitríne v obchode, na ruke sa "stratia".

No jo, myslel, myslel... :D Tu je ťažko ľuďom vyhovieť. Človek má fajn nové hodinky a nestačí to. Ktoré Sumá si myslel? Tieto?

post-957-0-88513400-1451054114_thumb.jpg

Odesláno

Jo! Takze double? ;)

Som dočkal času, ako hus klasu. Teda vlastne akcie na Ashforde :)

Dík :)

Dík, neboli by Ti veľké. Sám som razil teóriu, že sú to veľké hodinky. Ale to je tak, keď ich človek nedá na ruku. Vyzerajú veľké vo vitríne v obchode, na ruke sa "stratia".

No jo, myslel, myslel... :D Tu je ťažko ľuďom vyhovieť. Človek má fajn nové hodinky a nestačí to. Ktoré Sumá si myslel? Tieto?

attachicon.gifIMG_3596.jpg

Odesláno

Nepleteš, jsou. I na mojí dětskou tlapku velmi pohodlné. Exotické uchycení řemenu a tvar tomu dost pomáhá.

Provedení zcela neadekvátní ceně - působí jako výrazně vyšší liga. A tenhle konkrétní kus dělá za posledních 14 dní (kdy je ježíšek odložil do winderu) cca mínus půl vteřinu za den...

:notworthy:  :clap:

Odesláno

Hmmm - ty vypadají, že jsou původní a i velmi zachovalé. Gratuluji, zase je nás tady víc. Kde jsi o ně zakopl?

Nezakopl, ale nechtěl jsem žádnou skládačku, tak jsem trpělivě čekal. Jsou od jednoho sběratele.

Návštěvník dabelM
Odesláno

Na procházce svátečním Brnem s NoDate

bdbdb00d444a94c5baaf9c156924aa11.jpg

f8e9fc0d54cd0ef3e72a3e0fdf8d83bb.jpg

01d51755bbbed6770047f8d9725199c5.jpg

4e3a3ec791a39f47c09c6779bb20840f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...