siwi Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 O Vánocích si musím aspoň na chvíli nasadit digitálky jako připomínku na dobu, kdy jsem po nich jako dítě toužil a čekal je (marně) pod stromkem
mmako Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Mmako: pletu se, nebo to jsou limitky z WUS? Jsou hodne dobry! Nepleteš, jsou. I na mojí dětskou tlapku velmi pohodlné. Exotické uchycení řemenu a tvar tomu dost pomáhá. Provedení zcela neadekvátní ceně - působí jako výrazně vyšší liga. A tenhle konkrétní kus dělá za posledních 14 dní (kdy je ježíšek odložil do winderu) cca mínus půl vteřinu za den...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Od včerejška. Hmmm - ty vypadají, že jsou původní a i velmi zachovalé. Gratuluji, zase je nás tady víc. Kde jsi o ně zakopl?
McStinger Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Parada. Uz dlhsie som mal pocit, ze u teba to je len otazka casu. Som dočkal času, ako hus klasu. Teda vlastne akcie na Ashforde Gratuluji. Pekne tu JRka pribyvaji :-) Dík A ja myslel ze to bude to l. sumo! Tohle je taky fajn, parkrat jsem o tech s modryma ruckama uvazoval, ale byly by mi urcite velke, gratulace! Dík, neboli by Ti veľké. Sám som razil teóriu, že sú to veľké hodinky. Ale to je tak, keď ich človek nedá na ruku. Vyzerajú veľké vo vitríne v obchode, na ruke sa "stratia". No jo, myslel, myslel... Tu je ťažko ľuďom vyhovieť. Človek má fajn nové hodinky a nestačí to. Ktoré Sumá si myslel? Tieto?
blackhead Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Jo! Takze double? Som dočkal času, ako hus klasu. Teda vlastne akcie na Ashforde Dík Dík, neboli by Ti veľké. Sám som razil teóriu, že sú to veľké hodinky. Ale to je tak, keď ich človek nedá na ruku. Vyzerajú veľké vo vitríne v obchode, na ruke sa "stratia". No jo, myslel, myslel... Tu je ťažko ľuďom vyhovieť. Človek má fajn nové hodinky a nestačí to. Ktoré Sumá si myslel? Tieto? IMG_3596.jpg
deep12 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Tento rok prisiel santa s krasnym darcekom
mmako Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Mám narozeniny chvilku po Jěžíšovi, takže těch krabiček se sešlo víc...
varjag Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Nepleteš, jsou. I na mojí dětskou tlapku velmi pohodlné. Exotické uchycení řemenu a tvar tomu dost pomáhá. Provedení zcela neadekvátní ceně - působí jako výrazně vyšší liga. A tenhle konkrétní kus dělá za posledních 14 dní (kdy je ježíšek odložil do winderu) cca mínus půl vteřinu za den...
honza71 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Rozovy zlato je bomba. Ty v prodejni sekci me dlouho drazdily.
lucid Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Hmmm - ty vypadají, že jsou původní a i velmi zachovalé. Gratuluji, zase je nás tady víc. Kde jsi o ně zakopl?Nezakopl, ale nechtěl jsem žádnou skládačku, tak jsem trpělivě čekal. Jsou od jednoho sběratele.
Jeronimo Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Od včerejška.Jsou v krásném stavu. Gratuluji. ... Na procházce, ale máme tu kosu.
lucid Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Jsou v krásném stavu. Gratuluji. ... Na procházce, ale máme tu kosu. Díky.
M3maniac Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Tak asi jsem byl hodný ...... na procházce po svíčkové.....
Návštěvník dabelM Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Na procházce svátečním Brnem s NoDate Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky