Nickk Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 (upraveno) dnes poprve Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. února 2016 uživatelem Nickk
Lautr Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dubai relax s otloukánky
Vit Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Viac menej uz dva tyzdne na ruke. Idealne kazdodenne hodinky. Zaujimave, odolne, korunka netlaci, aj napriek tenkym ruckam dobra citatelnost. Pěkné festovní hodinky.Nejsou ty okraje nožek moc špičaté? (asi zkresluje fotka)----------------------------------------------------------------------------- Já: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LovecK Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 dnes tak ...Dobře ty, bejku! Sorry, ale na svoje foto Monak nemam dneska cas..., takze jen congratz!
Vit Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 dnes tak ... Sedí ti moc hezky Tome.Musíme se někdy srazit, až pojedu do MB.
semi001 Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Dobře ty, bejku! Sorry, ale na svoje foto Monak nemam dneska cas..., takze jen congratz!Díkes jen už od včera upravuji tah, nemůžu se potkat , abych byl spokojen Sedí ti moc hezky Tome.Musíme se někdy srazit, až pojedu do MB.Díky , to teda Navi mě moc zajímají
bobi Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 asi takhle ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mechac Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Taky jednu pridam :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Ondrej71 Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Po obědě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Zkousim udelat lepsi fotku,ale nedari se... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Trosku tady narusim tu hegemonii kulatych a mechanickych kousku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Trosku tady narusim tu hegemonii kulatych a mechanickych kousku. Na tohle by mohlo být docela pěkně vidět . Jak je to s tou čitelností na sluníčku?
LovecK Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Díkes jen už od včera upravuji tah, nemůžu se potkat , abych byl spokojen Prodat a koupit jiny hodinky! mne dojela posta ze SG...
paulg Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 uz tma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Prodat a koupit jiny hodinky! mne dojela posta ze SG... To už je léto, nebo jedeš k moři teď :D
michalval Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 (upraveno) Na tohle by mohlo být docela pěkně vidět . Jak je to s tou čitelností na sluníčku?Mám je pár dní, takže v nějakém prudkém letním slunci jsem je vyzkoušet nemohl, ale mám jas stažený na 2/3 a je vidět všechno parádně. A s baterkou to naštěstí taky není tak hrozný, jak se píše: když je kolem půlnoci sundávám z ruky mám pořád 50-60% baterky, takže to ujde, ale samozřejmě nabíječka na nočním stolku je bohužel nutností. Upraveno 18. února 2016 uživatelem michalval
AndyAaron Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 lunetu vidím na klasickou 007, oyster a safír ale mám na to čas, nikam to nespěcháPresne nad timhle jsem taky nekolikrat uvazoval. Clovek pak v podstate dostane klasicke 007, ale s poradnejma indexama.
snake Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Porad krasny becka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky