Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Viac menej uz dva tyzdne na ruke. Idealne kazdodenne hodinky. Zaujimave, odolne, korunka netlaci, aj napriek tenkym ruckam dobra citatelnost.

Pěkné festovní hodinky.

Nejsou ty okraje nožek moc špičaté? (asi zkresluje fotka)

-----------------------------------------------------------------------------

Já:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dobře ty, bejku! ;)

Sorry, ale na svoje foto Monak nemam dneska cas..., takze jen congratz!

Díkes :) jen už od včera upravuji tah, nemůžu se potkat , abych byl spokojen :) 

Sedí ti moc hezky Tome.

Musíme se někdy srazit, až pojedu do MB.

Díky , to teda Navi mě moc zajímají :) 

Odesláno

asi takhle  ... :photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Trosku tady narusim tu hegemonii kulatych a mechanickych kousku.

Na tohle by mohlo být docela pěkně vidět . Jak je to s tou čitelností na sluníčku?

Odesláno

Díkes :) jen už od včera upravuji tah, nemůžu se potkat , abych byl spokojen :)

Prodat a koupit jiny hodinky! ;) mne dojela posta ze SG... ;)

Odesláno (upraveno)

Na tohle by mohlo být docela pěkně vidět . Jak je to s tou čitelností na sluníčku?

Mám je pár dní, takže v nějakém prudkém letním slunci jsem je vyzkoušet nemohl, ale mám jas stažený na 2/3 a je vidět všechno parádně. A s baterkou to naštěstí taky není tak hrozný, jak se píše: když je kolem půlnoci sundávám z ruky mám pořád 50-60% baterky, takže to ujde, ale samozřejmě nabíječka na nočním stolku je bohužel nutností.

Upraveno uživatelem michalval
Odesláno

lunetu vidím na klasickou 007, oyster a safír :) ale mám na to čas, nikam to nespěchá

Presne nad timhle jsem taky nekolikrat uvazoval. Clovek pak v podstate dostane klasicke 007, ale s poradnejma indexama.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...