Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čas na kávu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A ještě jedna speciálně pro finance- opět domácí pohodička a tentokrát s domácí produkcí na ruce

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

BTW - Tudory za dva dny odchylka pod jednu vteřinu. Neuvěřitelné. 

Gratuluji safi, já dnes Fortis, odchylka za 8dní zhruba jedna vteřina do plusu, taky spokojenost...

Odesláno

2015 :)

Tie SUBMARINERky su velmi krásne, jedny z mojich vysnívaných do budúcna. Dúfam že ti robia radosť, gratulujem k tak pekným kuskom, fakt paráda :)

Odesláno

lepší :-)

Myslel jsem si to:-) az me prekvapilo jak se mi samotnymu libi, trochu jsem se ze zacatka bal ty ety (jakoze to nejsou plnotucny primky) ale dobry, nevadi mi tam...samozrejme tvoje limitka je jinej level, ale pro zacatek dobry
Odesláno

Myslel jsem si to:-) az me prekvapilo jak se mi samotnymu libi, trochu jsem se ze zacatka bal ty ety (jakoze to nejsou plnotucny primky) ale dobry, nevadi mi tam...samozrejme tvoje limitka je jinej level, ale pro zacatek dobry

to by se ti mohly líbit titanovy s mimostredkou

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...