Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po delší době moje oblíbené Omega Marine.

To je nádhera.  Duch "sedmdesátek" se vším všudy.  ;) Dělají pořád vteřinu za měsíc, jako měly dělat kdysi?

Odesláno

To je nádhera.  Duch "sedmdesátek" se vším všudy.  ;) Dělají pořád vteřinu za měsíc, jako měly dělat kdysi?

Díky, Na ruce dělají cca 4s/rok, mimo ruky cca 8s/rok, ale šlo by to ještě poladit :)

Odesláno (upraveno)

Díky, Na ruce dělají cca 4s/rok, mimo ruky cca 8s/rok, ale šlo by to ještě poladit :)

Úctyhodné, bylo by pěkné spočítat odchylku na jeden cyklus (=beat).

To asi bude hodně daleko za desetinnou čárkou ...

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Po vybornem obede trochu smirovani na ChRMGU....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak... Citizen EcoZilla je v poste, na ceste k novemu majiteli... nastesti prisel dnes i postak a prinesl mi balicek :) Moc jich tady na foru neni, ale co uz. Kdybych mel sledovat trendy, musel bych nakupovat Omegy, Rolady, Brajtle a podobne ;) 

Takze nova akvizice: Bulova Accutron II Snorkel - s UHF strojkem o frekvenci 262 kHz. Myslel jsem, ze automaty maji plynuly chod... to bylo driv... ted uz vim, co je opravdu plynuly chod - tohle :D Ta vterinovka je naprosto uhranciva.

bulova-accutron-ii.jpg

Odesláno

Úctyhodné, bylo by pěkné spočítat odchylku na jeden cyklus (=beat).

To asi bude hodně daleko za desetinnou čárkou ...

Vychází to na "vibrografu" 0,01s/den, ten rozsah prostě tuhle přesnost nestíhá :) ale beat je jednoduchý, protože je přesně 3599,999 bph.

Odesláno (upraveno)

Vychází to na "vibrografu" 0,01s/den, ten rozsah prostě tuhle přesnost nestíhá :) ale beat je jednoduchý, protože je přesně 3599,999 bph.

Možná jsem to špatně napsal, myslel jsem odchylu na jeden beat.

------------------------------------

já:

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Možná jsem to špatně napsal, myslel jsem odchylu na jeden beat.

------------------------------------

já:

vite, tohle ty hodinky potrebovali:-)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...