El Nano Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Datum opraven ;!Krásná fotka! Racing řemen jim sekne, čí je to práce? Anela nebo jiný z mistrů? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 ..ehmm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Dva prvomájové fofr cvaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 (upraveno) Po case zase moony Upraveno 1. května 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Nádherná fotečka, to se musí nechat! A ten Mercedes SSK od BBuraga v pozadi Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Dva prvomájové fofr cvaky O.jpg20160501_132227.jpg 20160501_132248.jpg Omega.jpgČím více si je prohlížím, tím více se mi ty modré líbí. A to jsem měl kdysi dojem, že keramické bondovky jedině a bezvýhradně černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 v prirode :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Čím více si je prohlížím, tím více se mi ty modré líbí. A to jsem měl kdysi dojem, že keramické bondovky jedině a bezvýhradně černé.Mají své kouzlo asi obojí.Já je mám na ruce po 2 měsících a čím víc si je prohlížím,tím víc si zase říkám,že zůstanou doma .(nabídl jsem je totiž k prodeji) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Dneska "aqva" na ruke aj na sebe;) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Moja a ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 ..ehmm...nový přírůstek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 ..ehmm... podivejme se...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 nový přírůstek? podivejme se...:-)No po pravdě novej přírůstek to sice je, ale ne můj. Jsou zdejšího mlčícího člena, tak jsem se vlastně pochlubil za něj :-). Ale jsou parádní, jen jsou v reálu větší, vyšší a vlastně i těžší, než jsem čekal. Nicméně i tak bych se jich klidně ujal ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 jarná májová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Pohoda na zahradě,ale začíná být vítr jako sfiňa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 (upraveno) Odpoledne opet Heuer Upraveno 1. května 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Krásná fotka! Racing řemen jim sekne, čí je to práce? Anela nebo jiný z mistrů? :-)Dík.Je od Zrna, moc příjemný řemínek, víceméně nosím jen tento a tahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 na zahrádce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Moony v Jánosikovych Dierach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky