LovecK Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Asi budem (chvilku) kamaradi...PS: @huhu4d: vim, jsou mi velky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 (upraveno) Cestou z práce: Upraveno 15. srpna 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 ... Dnes vintage a new krokodýl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Práce Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 (upraveno) Vodní zkouška +30 bazénů Upraveno 15. srpna 2016 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Setkání s kamaradem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 ... Dnes vintage a new krokodýl ... Krokouš vypadá super (hodinky taky).Odkud ho máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Jsou pěkný a teď je hoď na zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Včera i dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Dnes mi udělal radost Mlsoun a Lucid s AndyAaronem Díky kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Není za co,tak si jich pořádně užívej a už je hlavně nenechávej povalovat v hodinkovnici Seika taky dobrý,hlavně se mi líbí na sharku,vypadá to moc dobře,pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Krokouš vypadá super (hodinky taky).Odkud ho máš?... zdejší člen 09freds ... krokodýl siamský ... příjemný řemen, který hodinky opticky "zvětšil". Teď mají reliéfní ciferník, pouzdro i řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Není za co,tak si jich pořádně užívej a už je hlavně nenechávej povalovat v hodinkovnici Seika taky dobrý,hlavně se mi líbí na sharku,vypadá to moc dobře,pane Užiju. Díky, já mám mesche v oblibě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 .... zdejší člen 09freds ... krokodýl siamský ... příjemný řemen, který hodinky opticky "zvětšil". Teď mají reliéfní ciferník, pouzdro i řemen Díky, vypadá to super. -------------------- Já PADI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Ten je boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Dnes mi udělal radost Mlsoun a Lucid s AndyAaronem Díky kluci.Wooohooo! Tak uz jsou doma? Konecne! Snad to stalo za to cekani. Na meshi vypadaji schopne, ze bych ho pak taky prubl? Uzivej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2016 Wooohooo! Tak uz jsou doma? Konecne! Snad to stalo za to cekani. Na meshi vypadaji schopne, ze bych ho pak taky prubl? Uzivej! Jsou v dobrém stavu, jen vyměním vložku lunety a je to. Ještě mám Bond Nato, ale na něj je ještě moc horko. Možná jim pořídím něco lepšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky