siwi Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 sry kluci, ale ty detailní fotky Béček byly úplně někdy jinde... Škoda no, rád jsem se podíval na Siwiho Béčka a že je uměl vyfotit. Chápu, že občas hlodá změna, ale tady si nejsem jistej jestli to bylo k lepšímu, ale je to IMHO...Tak Béčka doslova vybízely ke kreativitě. Krása D je spíš v jejich jednoduchosti. Oboje hodinky lze jen těžko srovnávat. Ale radost udělají stejnou. Večerní lógr: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Začínám je mít rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Dneska pracovně (samo suby jsem sundal ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Začínám je mít rád... ja se kdysi zbavil artelieru s big datem moc rychle a levne. Casto si rikam,jaky by to asi bylo, kdybych si je nechal:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Dneska pracovně (samo suby jsem sundal )Gratuluju k plechacum Jak se Ti nosi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 ja se kdysi zbavil artelieru s big datem moc rychle a levne. Casto si rikam,jaky by to asi bylo, kdybych si je nechal:-))Myslím, že stejný...jen bys je měl o pár týdnů/měsíců déle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Dnes jsem dobyval Appenzell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Gratuluju k plechacum Jak se Ti nosi? Díky. Nosí se výborně. K plné spokojenosti mi chybí jen zelená luneta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Dneska za beach boye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Tvl tak po dnesmim vecirku verim, ze provlijaci rememy maji svoje kouzlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Zachranene Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 KHK FLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 (upraveno) Dobré ráno přátelé Upraveno 28. srpna 2016 uživatelem lloffass Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Tvl tak po dnesmim vecirku verim, ze provlijaci rememy maji svoje kouzlo...Mě takhle v zimě povolila stěžejka na Coltech. Naštěstí zůstaly hodinky v úpletu zimní bundy. Kvalitní stěžejky a jejich občasná výměna se hodně podceňují. NATA beru zásadně na lyžovačky a hardcoore akce. ......Colty a snídaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Sice neděle,ale já už od 8 hodin "štětkuju" podhledy.Holt někdo to po sedmi letech přetřít musí.Takže já pracovně ... (již od středy chronobaterky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 (upraveno) ja se kdysi zbavil artelieru s big datem moc rychle a levne. Casto si rikam,jaky by to asi bylo, kdybych si je nechal:-))+1To pouzdro bylo super.Na druhou stranu mě trochu vyléčily z Big Date (podle fotek jsem si ho predstavoval větší - komplikaci obecně, bez ohledu na značku) Upraveno 28. srpna 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Dnes tyhle .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky