Akam Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Furt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Novej zapik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Janda Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Citizen Grand Touring Classic na dnesek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) Po několika letech jsem si koupil své "první" mechanické hodinky. Už podruhé (ale na "tahu" zatím poprvé ), protože dé-es-jedničkami to zde pro mě kdysi začalo. Zatím z nich vlastně moc nemám radost, tak nějak si to neustálé navyšování budgetu vyčítám, jsou zbytečný, cifr není zcela černý, jak jsem si zvykl u lesklého na LC,... Obávám se, že je zase střelím do týdne, protože mě ten mechanický strojek opět začne štvát.Srovnání s Longines Conquest bude následovat v mém fotovlákně... Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 do nového školního roku s novými hodinkami Pěkný kousek pane ! Přechod ze slunka do stínu na toolech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Pěkný kousek pane ! Přechod ze slunka do stínu na toolech. Tyhle jsou peckoidní...paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mapo Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Nie je to cesta do Lesoparku zo Soliniek v Žiline?Je to cesta z Vlciniec, ale áno, v Žilinskom lesoparku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mapo Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Nie je to cesta do Lesoparku zo Soliniek v Žiline?Je to cesta z Vlciniec, ale áno, v Žilinskom lesoparku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 ... stale nove retro zelvy a rovne vlnky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Janda Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) Blíží se 6 měsíců co je mám a furt jsou parádní. Teď jsem je poprvé na týden odložil a už jsem se těšil jako malé dítě až budou zpět na ruce.IMG_0410.JPG Moc pekne. A ta bila je nadherna. Super! Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem David Janda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Tak dnes velka slava, prvni hodinky pro juniora. Ke ctvrtym narozeninam jsem zvolil digi, at se nauci poznavat cislicka:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 po dlouhé době staronové carrery.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrunoK Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Je to cesta z Vlciniec, ale áno, v Žilinskom lesoparku Môžeme dať niekedy pokec, bývam neďaleko ZA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Včera, dnes i zítra IWC AMG . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) Jinak ten karbon na čiselniku je šupa, jak cyp ... Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 New man in the town Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Včera, dnes i zítra IWC AMG . Pekny to mas Dave, vypada to na dlouhy vztah mezi Vami . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Krasne ranko preji vsem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 New man in the townTak to je paráda Ondro. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky