Nestler Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Diky bohu patek jee Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Konecne se to tady zas plni beckama, uz mi to prislo, ze tu nastal nejakej Brajtlingeni utlum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 ...uz mi to prislo, ze tu nastal nejakej Brajtlingeni utlum Neblbni, je libo jedny Avengery v oceli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Ty by se mi libily...nejaky becka bych potreboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Sphinxx - je libo, presne zakhle to ma byt. Poradny kladiva s kridylkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Kdysi jsem taky nosil Avengery, Herculesy, Skylandy atd nez jsem zjistil, ze jsou mi objektivne velky. Ale nedalo se nic delat, zacal jsem posilovat zapesti az sem si tam utrhnul nejaky slachy nebo podobny veci, tak to zase neslo. No a nakonec jsem musel vzit za vdek juniorskym modelum do 40-43mm, ktery na 17cm paratku vypadaji dobre. Ale porad me ty kladiva lakaj, to ne ze ne, nebo zase SOH 46, ale to je stejna pisnicka.. Tak Jsem aspon rad, ze poradny hodinky nosi aspon ostatni a rad se kocham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Já můžu objektivně porovnat - Avenger v titanu a v oceli - oboje výše - jsou zcela rozdílné. Ty ocelové, jsou těžké i na mě, ale mají plasticky vystupující "B". Titanové jsou proti tomu, jako pírko v téměř stejné velikosti, ale jsou neskutečně pohodlné na nošení a díky váze jsou příjemnější než třeba Monstra SKX 779 !!! Navíc SuperQuartz + chrono a tak to mám rád. Když už tady padly Herculesy, tak ty jsem měl hodně rád, dohromady 4x a pokáždé šly pryč :-( - jsem to ale vůl ... Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Rozhodně v Bruntále a ani ten otřepaný vtip nevytahuj :-)Můžeš mne poučit, o co se jedná, třeba v SZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Ani se neptej. Takovej trapnej ftipek, to je rovnou na ban! Taky mi to vadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Tak prosím do SZ. Mi se s Bruntáli rýmuje sr..i, mr...i. Takže se rád nechám poučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Ja dnes Diplomatim... a túze si to uzivam ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Moony Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Moony V pátek je to povinnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 V patek a pak taky v utery (SpeedyTuesday:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deewy Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Novy kousek pro radost Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 krasne resena power reserve. krasne resene datum (jak nekdo napsal na instagramu: rada svycarskych hodinaru by se mohla u nomosu inspirovat, jak ma vypadat datumovka:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Prý tu mám otravovat s fotkama Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem Melly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Exp vlna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 taky budu prudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batoo Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky