tano Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Stale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Hledal jsem něco mezi Shark Mesh a BoR ... a nejspíše našel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Stalestále a navždy, modrá s tou bielou fascinujúce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 . ovsem tohle je krasna hodinarina! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 M@chino: ten tah vypadá skvěle. Má to nějaký název, případně kde to pořídit? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 .Zmatené a přeplácané cifry, zvláště ten levý. Ale díky tomu, že mají korunky na různých stranách, můžeš je nosit zároveň na obou rukách a budou symetrické ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 (upraveno) Na vlně Seiko Upraveno 26. ledna 2017 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Zmatené a přeplácané cifry, zvláště ten levý. Ale díky tomu, že mají korunky na různých stranách, můžeš je nosit zároveň na obou rukách a budou symetrické ;-) https://www.google.cz/search?q=jlc+reverso&espv=2&biw=1920&bih=1085&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjQocyOvd_RAhXDF5oKHVxGCycQsAQIKw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Zmatené a přeplácané cifry, zvláště ten levý. Ale díky tomu, že mají korunky na různých stranách, můžeš je nosit zároveň na obou rukách a budou symetrické ;-) By ty bílý mohl prodat a nechat si jen černý, že Asi neznáš reverso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Zmatené a přeplácané cifry, zvláště ten levý. Ale díky tomu, že mají korunky na různých stranách, můžeš je nosit zároveň na obou rukách a budou symetrické ;-) no to je gól:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 (upraveno) Vím, že existuje Reverso, ale netušil jsem, že to je zrovna tento případ. Chtěl jsem být vtipný, tak jsem si naběhl... Upraveno 26. ledna 2017 uživatelem zbuddy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 stále a navždy, modrá s tou bielou fascinujúce ... Dekuji, 1 robotnicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 stále a navždy, modrá s tou bielou fascinujúce ... Dekuji, 1 robotnicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 JLC reverso nádhera a gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Nestárnoucí klasika, ty už u mě zůstanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Nestárnoucí klasika, ty už u mě zůstanou.paráda, ten hnědý řemen jim sekne! krásné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 na zdravíMoc pěkná myšlenka, chtělo by si to trochu pohrát se svícením. To by mohla bejt užasná fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Moc pěkná myšlenka, chtělo by si to trochu pohrát se svícením. To by mohla bejt užasná fotka! vím o tom, byl to takový rychlý nápad u okna, zkusím to někdy vylepšit a děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Nestárnoucí klasika, ty už u mě zůstanou.Tie su bezdebaty super - definitivky.Ranny rychlocvak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky