LovecK Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Attempt No.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Vojto to cumim, ty ses rozjel :-).Horhe- vic fotek pls, uz jsem na ne narazil ( mozna ses tu uz ukazoval ) a dost zaujali doma.Uvidíme jestli stihnu aspoň trochu světla až přijdu dom.u sebe mám akorát mobil a ten fotí naprd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jab63 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 nádražní hodiny Laco Westerland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Univerzál jak nohaAt se ti dobre nosej, mne vydrzely asi tak den, mozna dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Sejka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 máš to moooc pěkný, ale teda moje ruka dostala tím přenosem pořádně nafrak Je to jenom fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 siwi: nekecej!! Nova akvizice? Přesně tak. Úplně nová, ještě voní Chronošopem Gratulace Vojto . Jaké jsou první dojmy? Děkuju. První dojmy jsou jako z novýc hodinek - tedy naprosto úžasné. Na ruku mi sedly jak ulité. titan miluju, další hodnky s průhledem na strojek, skvělá čitelnos, keramika na lunetě, no prostě áááááh! Ty sis je koupil ? Těším se na fotky, paráda.Taky se mi vždycky líbily, ale live jsem je viděl jen na gumě a nějak to nebylo ono.Tak gratulace. Fotky určitě budou. Na tahu jsou parádní. Na gumě jsem je taky viděl někdy v létě, ale to není ono. Vojto to cumim, ty ses rozjel :-).Horhe- vic fotek pls, uz jsem na ne narazil ( mozna ses tu uz ukazoval ) a dost zaujali doma. Martine, že to říkáš zrovna ty Takovou smršť hodinek, co jsem u tebe zaregistroval v poslední době, jsi snad ještě neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Monza 77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 siwi: prijmi mou gratulaci, tesim se na fota!! At Ti dobre slapou pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Krásne Sinny diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Balicek uz prevzatej v Cr a vyzkousenej na ruce(bohuzel ne na moji) tesim se na zitra:) tak tady neni o cem! Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 siwi: prijmi mou gratulaci, tesim se na fota!! At Ti dobre slapou pane Děkuju, Tano. Teď mě napadá, že je máme vlastně skoro stejně staré, kyž jsi je byl minulý týden vyměnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Děkuju, Tano. Teď mě napadá, že je máme vlastně skoro stejně staré, kyž jsi je byl minulý týden vyměnit To je pravda ja mam ale svuj puvodni tah.Hele, ze ty jsi potreboval kukacky s poradnou wr? (posledni veta je svanda). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Jdu sportovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 @siwi Teda tos to vzal nejak hopem, ne? Od Becek, pres Decka... Nemela by na rade nejaka Ecka? Jako treba Eterna nebo Edox? Fortisky pak, nemluve o tom, ze jsi preskocil Omegu a Rolex! Ale chapu, pokud bude nasledovat Tisell, tam to dozenes Dost bylo legrace, titanovky paradni, o tom zadna. Tak uzivej a fot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Ještě v práci, ale aspoň s hezkým výhledem. Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Aneb co máte právě na choroši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Mbéčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 HMLTN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky