kuncák7 Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 To bude tím že když to co vyfotim vidim,tak to sem rači nedám abych nemusel číst komentáře jak blbě fotim Dik za vychovu, schovej si ji na doma. A pochlubis se, nebo tu budes trapne pindat?
kuncák7 Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Ber to jako vyzvu Sergeji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Martine ten tah je hroznej U mě dneska vyšla služba na SMPc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Shanim nekoho na khaki nastrik ( muj zdroj vybuchl ).Na ty SMPcka posledni dobou nebezpecne casto koukam ( hezka fotka, kam se hrabu, ach jo ).
guzmic Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Co chceš nechat stříkat, ten tah na ty fortisky?Jestli ano, tak mrkni sem, zdejší člen umí PVD úpravy a barvu si můžeš vybrat jestli si dobře vzpomínám. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/103209-prim-sport-2-pvd-black/
kuncák7 Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Díky, ale u něj jsem se už též poptával- nee.Hledám dál ( a ano, chci nechat nastříkat ten tah, nebo mně napadlo, že hodinky hodím zpět na ten zelenej něco a k tahu koupím další hodinky, ale je to jen nápad ,.... ).
Ondrej71 Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Tudor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Furt si tyhle Tudorky chci zamilovat, ale furt to nejak neni ono... A pritom jednotlive veci jsou na nich super, ale nejak to nakonec nesedí dohromady... Promin mi ten lehce kriticky ton :-)
petr_cha Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Abych jen nekafral... Dnes R. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Furt si tyhle Tudorky chci zamilovat, ale furt to nejak neni ono... A pritom jednotlive veci jsou na nich super, ale nejak to nakonec nesedí dohromady... Promin mi ten lehce kriticky ton :-) Nejsou na světe hodinky, které by se líbily všem Mně se líbí
snake Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Ja si zvykam na novy kousek...cifernik neskutecne peknej...jen ty remeny musim zacit nosit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xcmaniax Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Snake: když jsem přemýšlel, kdo je koupí, hned jsi mě napadl:-) pěknej kousek!
snake Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Za ty prachy jsou neskutecny...fakt pekny cibule-byl jsem prekvapenej...a to jsem toho uz videl celkem dost...
Toblin Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Tools Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Igicz Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 taky tools Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ohm-Aztec Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 HMLTN Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Jsem levej na foceni obecne,ale tyhle hodinky mi tedaa vubec nejdou...sorry-dnes uz koncim,ale mam z nich radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 snake: bych ani nerekl, ze Ti nejde foceni. Paradni foto i hodinky!
Valderek Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Dnes jedničky. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky