Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

To bude tím že když to co vyfotim vidim,tak to sem rači nedám abych nemusel číst

komentáře jak blbě fotim :)

Dik za vychovu, schovej si ji na doma. A pochlubis se, nebo tu budes trapne pindat?

Odesláno

Shanim nekoho na khaki nastrik ( muj zdroj vybuchl ).

Na ty SMPcka posledni dobou nebezpecne casto koukam ( hezka fotka, kam se hrabu, ach jo ).

Odesláno

Díky, ale u něj jsem se už též poptával- nee.

Hledám dál ( a ano, chci nechat nastříkat ten tah, nebo mně napadlo, že hodinky hodím zpět na ten zelenej něco a k tahu koupím další hodinky, ale je to jen nápad ,.... ).

Odesláno

Tudor

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Furt si tyhle Tudorky chci zamilovat, ale furt to nejak neni ono... A pritom jednotlive veci jsou na nich super, ale nejak to nakonec nesedí dohromady... Promin mi ten lehce kriticky ton :-)

Odesláno

Furt si tyhle Tudorky chci zamilovat, ale furt to nejak neni ono... A pritom jednotlive veci jsou na nich super, ale nejak to nakonec nesedí dohromady... Promin mi ten lehce kriticky ton :-)

Nejsou na světe hodinky, které by se líbily všem ;)

Mně se líbí :)

Odesláno

snake: bych ani nerekl, ze Ti nejde foceni. Paradni foto i hodinky!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...