PavelSch Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Dnešním dnem jsem se opět posunul o hodinářské patro výš. Velký dík patří Maxelovi za perfektní domluvu a hlavně ochotu! Asi chvíli potrvá než mi dojde co vlastně nosím na ruce, protože po Wardech, Orientech, Prim, Seiko nebo Damasko je tohle, alespoň pro mě, vyšší dívčí. Zkrátka Radost!
Akam Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Dnešním dnem jsem se opět posunul o hodinářské patro výš. Velký dík patří Maxelovi za perfektní domluvu a hlavně ochotu! Asi chvíli potrvá než mi dojde co vlastně nosím na ruce, protože po Wardech, Orientech, Prim, Seiko nebo Damasko je tohle, alespoň pro mě, vyšší dívčí. Zkrátka Radost!Gratulace ať dělají radost
AndyAaron Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Dnešním dnem jsem se opět posunul o hodinářské patro výš. Velký dík patří Maxelovi za perfektní domluvu a hlavně ochotu! Asi chvíli potrvá než mi dojde co vlastně nosím na ruce, protože po Wardech, Orientech, Prim, Seiko nebo Damasko je tohle, alespoň pro mě, vyšší dívčí. Zkrátka Radost! Za prve gratuluju k novemu kousku. Tajne jsem doufal, ze to dnes stihnu, ale osud chtel jinak. Mrzi me, ze jsme se minuli. A za druhe omluva Maxelovi, ze jsem to dnes nezvladl. Ty navraty jsou desny, jeste jsem nemel strizlivej vecer... At jen nekecam, tak jedna z prubehu vecera. Porad Borelioza...
Vit Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Jeste v praciVelká gratulace a vítám tě mezi polárníky.
AKUC Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Dnešním dnem jsem se opět posunul o hodinářské patro výš. Velký dík patří Maxelovi za perfektní domluvu a hlavně ochotu! Asi chvíli potrvá než mi dojde co vlastně nosím na ruce, protože po Wardech, Orientech, Prim, Seiko nebo Damasko je tohle, alespoň pro mě, vyšší dívčí. Zkrátka Radost! pekné reduced , gratulujem a napiš viac o pocitoch
Tikal Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Už to leze, tak tranzistorák, vietnamky a hurá na koupák
JAJA Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Za poslední rok jsem koupil počtvrté Hulky...je to normální?
Ondrej71 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Dnes to vidím na bazén, bazén a pak asi bazén
Rudina Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Bellsi krásnou dovolenou přeji, takže ty jsi vlastně Underwaterman, no hezké Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Rudina
leebauer Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Jeden s hodinkama, druhej na obrázku.
M@chino Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 na vintaznim plechu ... a detail napisu na želvách
Doporučené příspěvky