snake Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Skoleni je drina...a uz je toho moc...nebavi me to
Vit Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Lum Tec B19 na řemenu od Anely.Za tu dobu, co ho mám se hezky vybarvil, původní vzhled VIZ ZDE. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
P11 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Seiko ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Čekání na eroplán Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
01axel01 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Dneska takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luka Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Seiko ... IMG_20170906_135503901.jpgmoc líbí
Kid_A Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 (upraveno) V roce 2006 jsem na chronomagu zacinal. O to vetsi poteseni, kdyz se mi dostala na ruku tahle 2006 limitka:-)) Edit... safra, zacal jsem tu uz v prosinci 2005:)) Ale limitka je to pekna, ne ze ne.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. září 2017 uživatelem Kid_A
01axel01 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 V roce 2006 jsem na chronomagu zacinal. O to vetsi poteseni, kdyz se mi dostala na ruku tahle 2006 limitka:-)) wow ta je parádní. Mam rad když hodinky mají nějkou spojitost nebo přiběh.
Nicolas02 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Citizen vs Casio...odpolední káva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lihard Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Těmto hodinkám prominu i trošku menší průměr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Swiss Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Modráky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Siwi, tak také Seiko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mara00 Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 S kolegou jediny maniaci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky