Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hlavně spoustu trpělivosti a nervů .Znovu bych to již nechtěl prožívat . Jednoduchší je jít do Pařížské ,vypláznout ranec ,dát na ruku a jít domů.Já si zvolil trnitější cestu ,ale jsem spokojen.

Odesláno

Hlavně spoustu trpělivosti a nervů .Znovu bych to již nechtěl prožívat . Jednoduchší je jít do Pařížské ,vypláznout ranec ,dát na ruku a jít domů.Já si zvolil trnitější cestu ,ale jsem spokojen.

ak sa mozem spytat, ako dlho to cele zhruba trvalo?
Odesláno

Jelikož jsem nespolupracoval pouze s Eltonem ,byl to opravdu pořádný záhul  .Všem ktrých se to týká tímto srdečně děkuji.

Ešte vytiahni kufrík s Orlíkmi a okrem infarktu dostanem aj porážku.

Odesláno

Orlíky (original) bohužel nevlastním,ale PSIII mám také rád.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Orlíky (original) bohužel nevlastním,ale PSIII mám také rád.

klobúk dole to je fakt ohromná zbierka Prim :notworthy: asi ozajstný chronomagor :clap:

Odesláno

ty vole tak taku zbierku asi nikto tech Prim Sport nema... TO neexistuje ze by dakto take este okrem teba mal.... sak to si musel zhanat a zhahat.... ja som zhanal len troje asi jeden rok a to som full time to zhanall.....asi daco zle robim :D

Ani si netrufam odhadnut kolko ta cela zbierka moze komplet stat tech renovovanych PSII a IGEN hlavne :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...