Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Podzim na zahradě...

(... normálně takhle hodinky nenosím, ale tady to jinak všechno vyfotit nešlo :) )

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Podzim je supr...a aquaterry se mi taky pozdavaj..

Jen furt premyslim zase a znovu nad tema smpc...

peknej kousek
Odesláno

Dik,ale keramicky smp mi nejak nedaj spat...a jeste prisla nabidka na uplne novy z kramu co se neodmita...tak mi furt vrtaj v hlave...ale zase se mi ty aquaterry libi-tak proste nevim :(

za me jestli ti muzu do toho kafrat, tak bud smp klasik vlnkovany nebo radeji ty AT, jsou vskutku fajnovy ;-)

odeslano z eteru

Odesláno

za me jestli ti muzu do toho kafrat, tak bud smp klasik vlnkovany nebo radeji ty AT, jsou vskutku fajnovy ;-)

odeslano z eteru

Jasne ze muzes...smp s vlnkama jsem mel asi 20x a uz me nebavi...smpc jsem mel jen tak 10x a uz se mi po nich zase stýská...

Nejhorsi je,ze jsem se na AT tesil a bavi me,ale smpc vrtaj v hlave no...

A uz koncim-jdu vzit constelejšny a ony me ty smpc prejdou :)

Diky vsem za nazory..

Odesláno

Ještě jednou

Casio G-Shock Polygon Slim Series Watch G-056-2V

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Včera byly s kávou O&W, dneska 65. Na ruce také celý den a nejen tenhle. Od té doby co je mám, se vyloženě nutím nosit jiné hodinky. Ztracený případ.

IMG_9010.jpg

Krásný hodinky. Asi si je dam do seznamu hned za Sinn Finanzplatzuhr
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...