beeman Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 jedny se uz dlouho valej na sbazaru, porad nad nima premejslim, azkoliv nazivo jsem je jeste nevidel. stoji za to? bohuzel jen servisuju pro kolegu:(( ale maj kouzlo. 4 su cifry, safir hore i dole. Neni to spatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Novy prirustek.TagHeuer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Panove-pokud premyslite o rolexkach-nevahejte nad tema expama v prodeji-jsou supr...a za ty prachy(kilo...) je neskutečný,ze tam jeste lezi...pro predstavu dam fotku i preferovanejsich subu...ze jdou kazdy jinak nereste-sotva jsem je rozbalil Pekny den vsem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Poslední dobou jsem přemýšlel nad prodejem. Ale dneska jsem je po dlouhé době vzal na ruku. <3 Sent from my EVA-L19 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) TagHeuer?Eterna bych řek... http://www.worldwatchreview.com/2012/01/31/eterna-heritage-chronograph-1938-limited-edition/ Edit: link Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Jedna z éteru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Asi tak ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Panove-pokud premyslite o rolexkach-nevahejte nad tema expama v prodeji-jsou supr...a za ty prachy(kilo...) je neskutečný,ze tam jeste lezi...pro predstavu dam fotku i preferovanejsich subu...ze jdou kazdy jinak nereste-sotva jsem je rozbalil Pekny den vsem Na tvůj vkus celkem konzervativní výběr modelů, co se děje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Eterna bych řek... http://www.worldwatchreview.com/2012/01/31/eterna-heritage-chronograph-1938-limited-edition/ Edit: link Dobý postřeh Karle! ------------------------------------- Já ML Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Na tvůj vkus celkem konzervativní výběr modelů, co se děje?Ja ani nevim...mel jsem nejaky vnitrni nutkani ty expy zase koupit...a jeste ke vsemu to jsou ty stejny co jsem pred rokem pouštěl...těším se z nich a nebojte-určitě nejaky perverzní hodinky ještě prikoupim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Prvni a zaroven v soucasne dobe jedine. Uzasny dial, plasticke logo a indexy, oramovane okno day/date. Jak u hodinek za desetinasobek ceny. Seiko proste umi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) LovecK: super postřeh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) Panove-pokud premyslite o rolexkach-nevahejte nad tema expama v prodeji-jsou supr...a za ty prachy(kilo...) je neskutečný,ze tam jeste lezi...pro predstavu dam fotku i preferovanejsich subu...ze jdou kazdy jinak nereste-sotva jsem je rozbalil Pekny den vsem Přesně tak, perfektní kombo k obleku i na cesty a do vody !!! Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Dnes #posliseikodal Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 V pendolinu z Práglu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Podzim je fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Krasna fotka. Zaboli to, kdyz si na sve modrasky vzpomenu. Ten zatracenej chronobundus ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
visual Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) Nove, sedi necekane dobre, skoro lip nez 44mm. Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem visual Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky