Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

jedny se uz dlouho valej na sbazaru, porad nad nima premejslim, azkoliv nazivo jsem je jeste nevidel. stoji za to?

bohuzel jen servisuju pro kolegu:(( ale maj kouzlo. 4 su cifry, safir hore i dole. Neni to spatne

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Panove-pokud premyslite o rolexkach-nevahejte nad tema expama v prodeji-jsou supr...a za ty prachy(kilo...) je neskutečný,ze tam jeste lezi...pro predstavu dam fotku i preferovanejsich subu...ze jdou kazdy jinak nereste-sotva jsem je rozbalil :)

Pekny den vsem :)

post-2098-0-36271500-1509525371_thumb.jpg

post-2098-0-07409700-1509525385_thumb.jpg

Odesláno

Panove-pokud premyslite o rolexkach-nevahejte nad tema expama v prodeji-jsou supr...a za ty prachy(kilo...) je neskutečný,ze tam jeste lezi...pro predstavu dam fotku i preferovanejsich subu...ze jdou kazdy jinak nereste-sotva jsem je rozbalil :)

Na tvůj vkus celkem konzervativní výběr modelů, co se děje?

Odesláno

Na tvůj vkus celkem konzervativní výběr modelů, co se děje?

Ja ani nevim...mel jsem nejaky vnitrni nutkani ty expy zase koupit...a jeste ke vsemu to jsou ty stejny co jsem pred rokem pouštěl...těším se z nich a nebojte-určitě nejaky perverzní hodinky ještě prikoupim :)

post-2098-0-47044100-1509536148_thumb.jpg

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Přesně tak, perfektní kombo k obleku i na cesty a do vody !!!

Upraveno uživatelem dabelM
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...