Filip_92 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 (upraveno) Fotka není dnešní, na ruce jsou ale pořád ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. prosince 2017 uživatelem Filip_92
cortes1990 Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Žabáky na pive Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 9. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2017 Pivní počítadlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KAL Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 S kocovinou po vánočním večírku jedu do Olmíku na sraz se školou. Takže pokud uvidíte zelenýho pána s Oriskama, nebojte se zkusit kozu IMG_5998.JPGÚžasný hodinky!
honza71 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Maj nejvice casu na zapesti ze vsech co mam.Asi starnu, staci mi maly hodinky, lakaji me uz jen ikonicky modely. Misto nakupu sportaku zrejme poridim rodinnej kombik :D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Rado Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
škardík Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 To škardik:Ako sa ti nosia Certiny DS3? S tým ťahom je to celkom kus železa... Za tú cenu by to bol hriech nekúpiť Mám ich už pár rokov a som spokojný. Tiež a páči sa mi ich vintage look a la 70-ties.Přišly na natu, ale hned šly na naramek. Mám rád, když cejtim že mám hodinky na ruce. Měl jsem strach ze si nesedneme, ale opak je pravdou:) jen škoda ty hodinový ručičky. Když k ránu koukám jak dlouho jeste můžu spát, musím tu mrnavou lumi sipcicku dost hledat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 RadoRado original super. Asi budu muset v budoucnu take jedny poridit, to pouzdro je super
Denjl Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Nečekal jsem, ze z nich budu tak paf... Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxmillian Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Kdo si počká... se občas i dočká!
Návštěvník Strocek Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Pivní počítadloIMG_6018.JPGSou docela zajímavý, trošku mi připomínaj Sporty II
beeman Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 holky litaj po kramech, ja to uz vzdal odeslano z eteru
Fry Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Prvý mesiac spolu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Airman Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Déčka na procházce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 Jedny byly málo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jupiter7 Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2017 ..Halios.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky