brownwld Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 (upraveno) Dnes takto... Pujceny od otce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. prosince 2017 uživatelem brownwld
bedja Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Přeživší po sobotní TurboOlomouci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Jedny z nejlepších, co jsem vůbec měl.
AndyAaron Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Na ruce od patku, cely vikend a i ted...
lordsoft Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Omega na pondelok. Sent from my iPhone using Tapatalk
snake Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 K vode by se vic hodily suby,ale na ruce jsou expy - i wr 100m to zvladne v pohode-kdo by v zime lezl do vody,ze jo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Na ruce od patku, cely vikend a i ted... Dobrý jsou, co, Andy? Já je mám na ruce od zaří: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Já je mám na ruce od zaří: DSC_7613.jpgsiwi: co dodat, souhlasím s tanem.Edit: já je až na ruku nedostal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Svatoslav: zase neco noveho? Ta citelnost je luxusni! Proc je nefotis vic?
Svatoslav Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Svatoslav: zase neco noveho? Ta citelnost je luxusni! Proc je nefotis vic? Tano, nové. Jsou to fajn hodinky, za málo peněz hodně muziky.
siwi Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 siwi: co dodat, souhlasím s tanem.Edit: já je až na ruku nedostal. Taky díky. Jsou to jen hodinky na papíře Ty Amfibie jsou monstrózní.
AndyAaron Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Dobrý jsou, co, Andy? Já je mám na ruce od zaří: DSC_7613.jpgDobry sou Od zari? To je cas na zmenu!
Sphinxx Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 (upraveno) Sphinxx: vypadaji super Dave!Děkuji, jsou hodně dobré. A je mi jedno, jakou pozici tady má Oris. Jediné, co mě štve, že jsem naletěl nějakému z*****i překupníčkovi odsud, protože jsem je dost draho koupil, ale jinak mi dělají ohromnou radost. Fotka je dost tmavá, ale ten číselník je super. Upraveno 11. prosince 2017 uživatelem Sphinxx
siwi Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 AndyAaron: Hele, vůbec. Koupě těchhle Aquáčů bylo moje snad nejlepší chrono-rozhodnutí. Jsou neskutčně pohodlný, nic jim neschází ani nepřebývá. Určitě to nejsou hodinky, za kterými by se lidi oltáčeli, což je přesně to, co jsem hledal.
Kristian.nov Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Děkuji, jsou hodně dobré. A je mi jedno, jakou pozici tady má Oris. Jediné, co mě štve, že jsem naletěl nějakému z*****i překupníčkovi odsud, protože jsem je dost draho koupil, ale jinak mi dělají ohromnou radost. Fotka je dost tmavá, ale ten číselník je super.Jak se čtou ty fáze měsíce prosím tě? Nebo jak to funguje...Moc se mi to líbí...
Doporučené příspěvky