Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Jsou hezký, poprvé vidím fotku na ruce. Gratuluju, dobrá volba!

Quartz Certiny, za ty peníze slušný zpracování. Chtěla jsem levné otloukánky, tyhle to splňují.

Odesláno

KatkaB: děkuji, chce je vidět naživo, ty ofiko fotky zkreslují, googlila jsem jak blázen, ale nakonec jsem stejně zajela do Koscomu. Už tak si ale polovička myslí, že jsem blázen a to se pohybuju v low end značkách a teď jsem to ustálila na dvou kusech, tak snad mi to vydrží...

Odesláno

Když oni jsou "normální" lidi zvyklí na úplně jiné ceny a poměry. Jedny hodinky úplně stačí a 5 tis. je fakt největší luxus (když se nepočtají módní hodinky)  :-)

Těch Certin jsem si právě už před nějakou dobu na internetu všimla. Asi o krapítek víc se mi líbí ty  s tím bílým ciferníkem, ale myslím, že jako potápky jsou praktičtější ty s tím  černým, mají větší kontrast cifr/indexy a o to u potápek jde. 

Co máš kromě těchto Certin? 

KatkaB: děkuji, chce je vidět naživo, ty ofiko fotky zkreslují, googlila jsem jak blázen, ale nakonec jsem stejně zajela do Koscomu. Už tak si ale polovička myslí, že jsem blázen a to se pohybuju v low end značkách a teď jsem to ustálila na dvou kusech, tak snad mi to vydrží...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...