KAL Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Díky, dřív jsem ho moc nemusel, ale teď mě začal bavit.Jsou super, rozhodně můžu jedině doporučit a výborně sedí na menší ruce.Původně jsem pokukoval taky po modrých, ale dostaly se ke mě černý. S odstupem času můžu říct, že jsem radši. Modrý vypadají líp na fotkách a i live jsou dobrý, ale myslím, že mají tendenci se dřív okoukat a jsou trošku míň univerzální. Na léto ale super volba!Nepřemýšlel jsi o upgradu na Matic 600? Ta bakelitová luneta má čáro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesko Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 S GV, nebo bez GV? Co Vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Na večer jsem vyndal z krabičky Phantomy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Něco pro Prischeru v regionáních barvách. Na takto jasně formulovanou výzvu mi nezbývá než reagovat I když teda dnes piju od sousedů a žabky sem neměl na ruce ani nepamatuju Ale díky za fotku, potěšila mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Nepřemýšlel jsi o upgradu na Matic 600? Ta bakelitová luneta má čáro!Ani moc nepřemýšlel, ale měl jsem je na ruce a špatný nejsou. Osobně mi ale vyhovuje menší velikost těch co mám a taky už jsou to celkem leštěnky. Ve svým vlákně mám i jednu nepříliš dobrou fotku na mé ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 S GV, nebo bez GV? Co Vy na to?Urcite GV, ten zeleny odtien je bozsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Svět se v prdel obrací, nosil jsem už i Damaska a teď mám Primky, mám doma i hodinky jejichž jméno skoro ani neumím vyslovit (Blancpain).. rok 2018 bude zajímavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 u zubaře... štýlovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) ,114270....Ahoj Jirko, vypadá to dobře.Zkusil bych ještě něco takového (další foto ZDE).Zachovává si to hrubost a odolnost materiálu a přitom je to více legantní než klasické NATO. .-----------------------------------------------------------------------Já včera s PADI košilí.(na ruce i dnes) Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Za chvilku mě budou kuchat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Za chvilku mě budou kuchat...Tož gud lak, plešoune! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Tak ať to dobře dopadne Mirku....a fajn hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Miro nepozname sa , ale drzim palce. Čakám v IKEI ma otvaracku , kafe je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 moony, ze ano Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Same old Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 seaforce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 AR v akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Parádní, závidím :-) Same old Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky