Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Ale zase mam pekny fotky, protoze driv jsem gecka nefotil a ono to byla skoda, ty hodinky jsou fotogenicky :smile_anim:

já věřím že si v dohledné době pořídíš zas nějakou pecku

Odesláno

Vypadá to super, akorát na mně by asi byly trochu velké...... Když už jsi vykoupil celou Oriosu, nechceš mi zkusit sehnat půldílek k tahu na AT? Všichni s tím mají nějaký problém......

Odesláno

Ze skvelych hodinek se staly dokonale a uni, IWC ty tahy proste umi a stoji to za ty penize.

vo tom žádná gasíčku, akorát jestli to už není na tom pařátku krapet nadlimitní, trošku to vypadá jako Rathova packa cestou k Litoměřicům, ale úhel pohledu může zkreslovat, nezbyde než si tě osobně zkontrolovat, ostaně dlouho jsem k tobě nepřivoněl :D
Odesláno

Hosi prave naopak, ta fotka je na howno, v realu to vypada mensi nez na kuzi, bo to pouzdro je zakomponovane do tahu a celek pusobi subtilneji, chce to videt live, ta kombinace vysokeho lesku na hranach a brouseni na plochach je uzasna :)

sect: dilek si objednej v oriose, mas to do 5 dnu doma, cenu dilku nevim, ale tah na 7d je za 42800 :D

Odesláno (upraveno)

Gasiku konečně! Na tom tahu jsou to úplně jiný hodinky. Udělal z parádních Ingů kulervoucí a navíc byl za pakatel :D

Akorát ti teď upadne ruka, bo mají aspoň tak čtvrt kila ne? :pokey:

EDIT: Kup si radši pilotky, ty Da Vinci se pro puberťáky nehodí :P

Posted Image

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno

Gasiku konečně! Na tom tahu jsou to úplně jiný hodinky. Udělal z parádních Ingů kulervoucí a navíc byl za pakatel :D

Akorát ti teď upadne ruka, bo mají aspoň tak čtvrt kila ne? :pokey:

..neupadne..bo už dva měsíce cvičí..:D

..tím se to vše vysvětluje..ne do plavek..ale pro tah..:D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...