JoyStick Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Chce to barevně sladit. Někdo tu měl fantastický řemen k Milgum s prošitím v barvě sekundovky.Zkoušel jsem i černo-oranžový NATO, ale to k Milgum nesedí už vůbec.Nevzpomeneš si, kdo ten řemen měl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 ale krásně...Dle mého nejhezčí Marky.Díky a (nečekaně) souhlasím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 (upraveno) Zvesela :-) Upraveno 24. května 2018 uživatelem Rybiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Zkoušel jsem i černo-oranžový NATO, ale to k Milgum nesedí už vůbec.Nevzpomeneš si, kdo ten řemen měl?Ja ale fotku na mobilu nedohledam, mrkni hluboko do historie meho vlakna a najdes...casove to tipuju na leto 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ja ale fotku na mobilu nedohledam, mrkni hluboko do historie meho vlakna a najdes...casove to tipuju na leto 2014Říjen 2013, dokonce mám i stejný NATO, ale mě se to na tom prostě nelíbí.Pak květen 2014, tam mě vadí ty díry mezi tělem, ale řemen je to pěhnej. Kůže se přes leto nosit nedá, tak si to pak od RCho nechám ušít na zímu, díky za inspiraci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Rybiz- parada, ta guma je prosim original? Vypada to dobre, ze bych ji tez zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 (upraveno) @JoyStick - Uprimne, na rolexky nic jinyho nez tah nedavej- vzdycky budou pusobit obycejne a nebude te to bavit. Guma nebo hadra je dobra na echt divery nebo military a to rolady zkratka nejsou Upraveno 24. května 2018 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Teda Rybíz - a to platí i na Kuncáka . Chlapi - todle fakt de.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Jasne, origo, je treba dokoupit i preklapecku pac ta na kuzi je moc uzka na provleknuti. Guma se pekne vytvaruje a drzi tvar, zespoda jemne vroubkovani na vetrani no a mikro regulace v preklapecce je samozrejmosti :-) Tusim guma i s preklapeckou bratru 7,5k....si u kafe/piva v Praze klidne osahej moji nez koupis.... Rybiz- parada, ta guma je prosim original? Vypada to dobre, ze bych ji tez zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 (upraveno) Diky, az to bude uplne nezbytny :-), ozvu se. Na oplatku mohu ukazat tah, kdyz bude zajem. Upraveno 24. května 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ráno? Zelenej antireflex?No možný to je.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Ranní kafe Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Moc je nenosim,ale vzdycky jak prijde myslenka na prodej a vezmu je do ruky-rikam si blbost blbost blbost...ale vsak to znate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Zkoušel jsem i černo-oranžový NATO, ale to k Milgum nesedí už vůbec.Nevzpomeneš si, kdo ten řemen měl? Sashator, viz ZDE @JoyStick - Uprimne, na rolexky nic jinyho nez tah nedavej- vzdycky budou pusobit obycejne a nebude te to bavit. Guma nebo hadra je dobra na echt divery nebo military a to rolady zkratka nejsou Souhlasím, že tah bude asi vždy to nejleší, ale pokud nemá člověk zrovna 20tery hodinky, tak si je rád ožíví věčím jiným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Sladěno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Ráno v MHD s CW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Strapcode je prostě rychlej, čekal jsem je až příští týden a ejhle.... Musím uznat že SKXkům slušel ten jubilee kvůlit tvaru pouzdra víc, ale jinak na želváky nedám dopustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky