lolohh Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Odesláno 12. září 2010 spidrere, ty si stejně magor až deb... 1
spiderer Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Odesláno 12. září 2010 spidrere, ty si stejně magor až deb... :crying_anim02:
mmako Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 další poznámky z deníčku: středa (kdo uhádne město? :-)) pátek: jednou za čas je třeba je provětrat... ať mají v číně co jíst :-) a dnes ráno: nikdy nevím, kolik je vlastně přesně hodin - ale ten design, ten design... :-) 1
gougy Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 středa (kdo uhádne město? :-)) To není město, to je štatl..
organic Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 Spajdrmen ma moje Grand Seika (nahodou mu moc slusej) no a ja mam novy oblekovky Musel jsem vsechno prodat, tak doufam ze je to konecna (nebo ze by RLX, JLC??? )
spiderer Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 organic - v tuhle chvili jsou Seika jediny co mam Tomu se rika navrat uplne na zacatek
organic Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 (upraveno) organic - v tuhle chvili jsou Seika jediny co mam Tomu se rika navrat uplne na zacatek Kdyz ony ty GSka nejsou tak uplne Seiko, je to proste GRAND. Uz si mel moznost si je poradne prohlednout. To zpracovani je luxus. Kdyby jen mely 42mm...Na mou ruku jsou maly. Ale to mi Kamil rikal hned na zacatku. Mit zapesti 16-17cm dal nehledam. 42mm - to je muj idealni parametr. edit: preklepy Upraveno 13. září 2010 uživatelem organic
spiderer Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 Kdyz ony ty GSka nejsou tak uplne Seiko, jet to proste GRAND. Uz si mel moznost si je poradne prohlednout. To zpracovani je luxus. Kdyby jen mely 42mm... Na mou ruku jsou maly. Ale to mi Kamil rikal hned na zacatku. Mit zapesti 16-17cm dal nehledam. Ja potrebu 42mm, to je muj ideal. Takovej malej dobrej Grand Ale spatny nejsou to proste uznat musim a nosit je budu asi do doby nez sezenu ty B-1, pak uvidim jakej bude jejich dalsi osud
Baker Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 organic - v tuhle chvili jsou Seika jediny co mam Tomu se rika navrat uplne na zacatek Mozna by ses mel zamyslet na svym profilem, avatar IWC, popis Breitling a mas Seiko, pak to vypada, ze jenom honis vodu 2
sect Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 Tak třeba já už jsem spokojen, usazen a nic jiného nehlédám , takže stále stejně: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dalilamc Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 Jedna z práce....Směr Hradec králové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 v tuhle chvili jsou Seika jediny co mam Tomu se rika navrat uplne na zacatek sme na tom stejně - HA HA - doufám, že jsi stejně šťastný jako já
Baker Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 sme na tom stejně - HA HA - doufám, že jsi stejně šťastný jako já Schvane jsem tady kliknul, abych videl hodinky s uchem a nic
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 Schvane jsem tady kliknul, abych videl hodinky s uchem a nic nemám a jestli neprodám SD tak ani nebudou - prostě jenom jedny a basta - všechno navíc je blbost (teda pro mě )
tombed Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 nemám a jestli neprodám SD tak ani nebudou - prostě jenom jedny a basta - všechno navíc je blbost (teda pro mě ) Tinky Winky nebuď měkkej, čekám na to, že mi vokážeš cestu nebo mám vyhodit 88 do prodeje a půjdem pro ně spolu?
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 Tinky Winky nebuď měkkej, čekám na to, že mi vokážeš cestu nebo mám vyhodit 88 do prodeje a půjdem pro ně spolu? nic neprodávej - buď od té lásky
gougy Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 Dneska jsem jel cestu Pha - Plzeň jako Diego-čistokrevný chronoMAGOR.Dr.Jekyl&Mr.Hyde (levá a pravá ruka ) Dorazil jsem v pořádku, což při tom častém střídání pohledů ze zápěstí na zápěstí nebylo tak jednoduché Teď rychlá fotka z hotelového pokoje.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lib Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 Já od května pořád jedny a ty samý Suby. V sobotu jsem si asi na půl hodiny vedle sebe položil P.O. a Suby a pokoušel jsem se přijít na to, proč vlastně nosím jen ty Suby, když prakticky ve všech kritériích P.O. jasně vedou, jsou "technicky" dál, v řadě detailů propracovanější, jen ten čistokrevnej in-house jim chybí, což pro mě ale není až tak důležitý.Po té asi-půlhodině jsem zase šoupnul P.O. na winder, a protože svítilo, udělal jsem pár cvaků. Líbil se mi nakonec jen tenhle výřez: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 Já od května pořád jedny a ty samý Suby. V sobotu jsem si asi na půl hodiny vedle sebe položil P.O. a Suby a pokoušel jsem se přijít na to, proč vlastně nosím jen ty Suby, když prakticky ve všech kritériích P.O. jasně vedou, jsou "technicky" dál, v řadě detailů propracovanější, jen ten čistokrevnej in-house jim chybí, což pro mě ale není až tak důležitý. no tak v čom to je, že je furt rolády? abych jen nekecal tak mám panerají měsíc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lib Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 no tak v čom to je, že je furt rolády? abych jen nekecal tak mám panerají měsíc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nemáš ty na tom řemenu nějaký vředy? Byls s tím na kožním?
Doporučené příspěvky