Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

další poznámky z deníčku:

středa (kdo uhádne město? :-))

Posted Image

pátek:

Posted Image

jednou za čas je třeba je provětrat... ať mají v číně co jíst :-)

a dnes ráno:

Posted Image

nikdy nevím, kolik je vlastně přesně hodin - ale ten design, ten design... :-)

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

organic - v tuhle chvili jsou Seika jediny co mam :D Tomu se rika navrat uplne na zacatek :)

Kdyz ony ty GSka nejsou tak uplne Seiko, je to proste GRAND. Uz si mel moznost si je poradne prohlednout. To zpracovani je luxus. Kdyby jen mely 42mm...Na mou ruku jsou maly. Ale to mi Kamil rikal hned na zacatku. Mit zapesti 16-17cm dal nehledam. 42mm - to je muj idealni parametr.

edit: preklepy

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Kdyz ony ty GSka nejsou tak uplne Seiko, jet to proste GRAND. Uz si mel moznost si je poradne prohlednout. To zpracovani je luxus. Kdyby jen mely 42mm...

Na mou ruku jsou maly. Ale to mi Kamil rikal hned na zacatku. Mit zapesti 16-17cm dal nehledam. Ja potrebu 42mm, to je muj ideal.

Takovej malej dobrej Grand :lol2: Ale spatny nejsou to proste uznat musim a nosit je budu asi do doby nez sezenu ty B-1, pak uvidim jakej bude jejich dalsi osud :D
Odesláno

organic - v tuhle chvili jsou Seika jediny co mam :D Tomu se rika navrat uplne na zacatek :)

Mozna by ses mel zamyslet na svym profilem, avatar IWC, popis Breitling a mas Seiko, pak to vypada, ze jenom honis vodu :lol2:
  • Dát hlas 2
Návštěvník YPO
Odesláno

v tuhle chvili jsou Seika jediny co mam :D Tomu se rika navrat uplne na zacatek :)

sme na tom stejně - HA HA - doufám, že jsi stejně šťastný jako já :gora:
Návštěvník YPO
Odesláno

Schvane jsem tady kliknul, abych videl hodinky s uchem a nic :(

nemám a jestli neprodám SD tak ani nebudou - prostě jenom jedny a basta - všechno navíc je blbost (teda pro mě :))
Odesláno

nemám a jestli neprodám SD tak ani nebudou - prostě jenom jedny a basta - všechno navíc je blbost (teda pro mě :))

Tinky Winky nebuď měkkej, čekám na to, že mi vokážeš cestu nebo mám vyhodit 88 do prodeje a půjdem pro ně spolu? :D
Návštěvník YPO
Odesláno

Tinky Winky nebuď měkkej, čekám na to, že mi vokážeš cestu nebo mám vyhodit 88 do prodeje a půjdem pro ně spolu? :D

nic neprodávej - buď od té lásky :D
Odesláno

Dneska jsem jel cestu Pha - Plzeň jako Diego-čistokrevný chronoMAGOR.

Dr.Jekyl&Mr.Hyde (levá a pravá ruka ;))

Dorazil jsem v pořádku, což při tom častém střídání pohledů ze zápěstí na zápěstí nebylo tak jednoduché :) Teď rychlá fotka z hotelového pokoje..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Já od května pořád jedny a ty samý Suby. V sobotu jsem si asi na půl hodiny vedle sebe položil P.O. a Suby a pokoušel jsem se přijít na to, proč vlastně nosím jen ty Suby, když prakticky ve všech kritériích P.O. jasně vedou, jsou "technicky" dál, v řadě detailů propracovanější, jen ten čistokrevnej in-house jim chybí, což pro mě ale není až tak důležitý.

Po té asi-půlhodině jsem zase šoupnul P.O. na winder, a protože svítilo, udělal jsem pár cvaků.

Líbil se mi nakonec jen tenhle výřez:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Já od května pořád jedny a ty samý Suby. V sobotu jsem si asi na půl hodiny vedle sebe položil P.O. a Suby a pokoušel jsem se přijít na to, proč vlastně nosím jen ty Suby, když prakticky ve všech kritériích P.O. jasně vedou, jsou "technicky" dál, v řadě detailů propracovanější, jen ten čistokrevnej in-house jim chybí, což pro mě ale není až tak důležitý.

no tak v čom to je, že je furt rolády? :D

abych jen nekecal tak mám panerají měsíc

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...