Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemáš ty na tom řemenu nějaký vředy? Byls s tím na kožním?

prej mám používat nějakou vodičku na akné... to víš je to mladá žaba, tudíž v pubertě :D

tak sem s tím kouzlem rolexu...:)

Odesláno (upraveno)

......

tak sem s tím kouzlem rolexu...:)

To je právě ten podraz! Ono se nedá najít... nedá se na to ukázat prstem a říct: "Tohle! Vidíš?"

Co Seika?

Včera jsem strávil dost času hledáním těch GS s nazelenalým ciferníkem. Ty bych bral. Ta hra světla.... Našel jsem jenom ty s průměrem 37. A to je i na mě dost málo. Ale na hledání mám času dost. Zařekl jsem se, že letos už nic. Upraveno uživatelem lib
Návštěvník Kamil
Odesláno

Včera jsem strávil dost času hledáním těch GS s nazelenalým ciferníkem. Ty bych bral. Ta hra světla.... Našel jsem jenom ty s průměrem 37. A to je i na mě dost málo. Ale na hledání mám času dost. Zařekl jsem se, že letos už nic.

SBGH003

Posted Image

zdroj

Odesláno (upraveno)

SBGH003

jsem ted jen na mobilu, takze namisto brouzdani se zeptam: tyhle maji fakt 40mm? To by stalo za zamysleni!

edit: 6200 je fakt dost, srervis postou... Proclivani... No, to taky stoji za zamysleni...

Upraveno uživatelem lib
Odesláno (upraveno)

SBGH003

Vždy když vidím na hodinkách tuhle měňavou zelenou, mám pocit, že takovou barvu hledám celou věčnost. Naštěstí něco podobného (světlejšího) mám na zelených Alpinistech SARB017.

Tahle nová GS jsou fakt krása krás.

edit : překlep

Upraveno uživatelem vojt
Odesláno

V šuplíku jsem našel Stowa Antea COSC bez vteřinovky. Jsou docela fajn. Že bych je prodal?  :wheelchair:

Možná by bylo dobré podívat se po té vteřinovky, bez ní to neprodáš! :wheelchair:
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

V šuplíku jsem našel Stowa Antea COSC bez vteřinovky. Jsou docela fajn. Že bych je prodal? :wheelchair:

ako to ze maju COSC a nemaju sekundovku? neda sa predsa skontrolovat len podla minutovej rucicky ci idu -4 az +6 sekund ( ved ani ziadne panerai bez sekundovky nie su certifikovane, lebo sa to neda ) alebo sa mylim?

• Hlasovat proti 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...