beeman Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Stare cinske prislovi rika: ?Kdyz nevite coby, nasadte si Suby.? A ono to celkem funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Su to krasne hodiny, ale takto dodrbane by som ich nebral. S tym datumom a 6kou ich strasne pokazili. Bud tam nemala byt ta 6ka, alebo mali spravit nieco s datumom. ta nedotáhlá šestka vypadá trochu jako znak české pošty :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 (upraveno) Nemôžem sa na ne vynadívať. Sú nádherné.Díky. I za mě jsou fakt povedený.Měl jsem i starší Aquáče, taky keramiky, 500m a byly taky fajn, takový míň nápadný, ale tyhle jsou za mě o level jinde.Něco mě popadlo a jestli to dotáhnu, tak budou muset o dům dál, ale loučení to bude hodně těžký. Upraveno 31. května 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Tak který sakra? A mám sy ty sarby nechat? Nebo si za ně mam koupit khaki no date? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Nechat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Aj ja si myslim. Oboje su vpohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Stare cinske prislovi rika: ?Kdyz nevite coby, nasadte si Suby.? A ono to celkem funguje a cinan ma vzdycky pravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Back to start Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Mako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 A ked nevies ako nasad si sva Mako! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Back to start A zase stejná chyba: Jsou ti velký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 A zase stejná chyba: Jsou ti velký! To jsou 42 Fotka zkresluje, pane Na lítačku jsou OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Back to start Ty si pamatuju...mel jsi je asi pres 8 lety na srazu :-DJa mel v te dobe zrovna Aquaracery.A funguje navrat ke korenum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 (upraveno) Sorry,double Upraveno 31. května 2018 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Hot pot zrovna nemusím. Manželka naopak hot pot musí, tak som sa obetoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Hot pot jsem uz dlouho nemel. Dal bych si. Muzu se stavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Samozrejme. Stretneme sa zajtra o piatej na rohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Super, budu tam. Jen aby to do te doby nevychladlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Ty si pamatuju...mel jsi je asi pres 8 lety na srazu :-DJa mel v te dobe zrovna Aquaracery.A funguje navrat ke korenum?No čas sedí tenkrát jsem měl ale 44 , přišlo mi to správně toto jsou 42mm ..Návrat je fajn, budu posílat své PO a AT na servis, tak jsem je pořídil, abych měl něco na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky