villain83 Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 tikzot: díky :-) Vit: děkuji. Hodinky jsou celé modré, ale pravdou je, že ta luneta podle světelných podmínek neskutečně mění barvy. Přidávám fotku bez filtru na denním světle, která asi nejvíc vystihuje reálnou barvu. Tady to vypadá, že je úplně jiná než barva ciferníku, ale ve skutečnosti to tak není. Je vážně zajímavé pozorovat tu hru světel. Edit: mimochodem, neví někdo co te je za materiál? Myslím tu povrchovku na stupnici lunety. Lak jako na MM300? Nebo něco úplně jiného? Já si netroufám ani odhadovat.Nereagoval Vit spis na ty Hujery? Jsem se v tech citacich uz malinko ztratil, pardon.
shewcza Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Nereagoval Vit spis na ty Hujery? Jsem se v tech citacich uz malinko ztratil, pardon.Aha, tak to se omlouvám, jestli je tomu tak. Na těch autávkách je temně černá a je hliníková.
shewcza Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Jj září fakt statečně. Tohle je zatím jediná lumi na hodinkách (kterou jsem viděl), co se dokáže směle rovnat seiku.
leebauer Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 (upraveno) Shewcza - dobrá fotka a dobrej quíz.Super. Upraveno 9. června 2018 uživatelem leebauer
Dokusan Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Tak já dlouhodobě na PRS 82 přemýšlím, ale teď jsem koupil Wardy, se kterýma vy se mi duplovaly. Jinak bych po nich skočil. ( možná to udělám i tak, pokud prodám oranžový Suma)
Vit Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Nereagoval Vit spis na ty Hujery? Jsem se v tech citacich uz malinko ztratil, pardon.Ne, myslel jsem ty Seika.
MíraMíra Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 TAG pořád :-)Dobrej úhel, hezký.Já nodate na balkoně.
ragu Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Vzal jsem na milost pilotky a vyvenčil divou zvěř.
Doporučené příspěvky