martar Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Na rozdíl od většiny jiných fotek tady vypadají celkem kompaktní a nízké.Jaký máš obvod ruky?19 cm a poměrně plochý profil zápěstí, takže snesu bez problémů i 45mm hodinky. 40mm Batmany jsou na mý ruce díky lunetě a 30mm ciferníku skoro malý. Jinak BLNR nízké jsou, alespoň ve srovnání se Suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Hodinky do deště :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Hodinky do deště :-)Nejen do deště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Tvl ja Te teda neznam,ale komentujes kazdej prd-se jdu podivat co ma kdo na ruce a nejvic čtu Tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Ja mam na ruce obycejny mr-ky bez data...jestli to chces komentovat-klidne muzes (do deste muzou-i pod vodu,na slunko,pod mrak - proste vsude Jo a neber me vazne-jen klidne muzes taky nahodit co mas na tlapce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Tvl ja Te teda neznam,ale komentujes kazdej prd-se jdu podivat co ma kdo na ruce a nejvic čtu Tebe...Věřím tomu, že člověk který tu hodí svoje hodinky tak mu udělá radost, když mu je někdo upřímně pochválí popř. minimálně mu sdělí, že se mu jeho hodinky líbí. Nediv se mi, jsem tu registrovaný skoro 3 měsíce a jsem z hodinek unešen. PS: Tebe tady čtu také velmi často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Ja mam na ruce obycejny mr-ky bez data...jestli to chces komentovat-klidne muzes (do deste muzou-i pod vodu,na slunko,pod mrak - proste vsude Jo a neber me vazne-jen klidne muzes taky nahodit co mas na tlapce Jsou samozřejmě krásné, Rolex byla značka, která mě už od dětství vždy táhla ke koupi hodinek téhle značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Jo, není nad to to ještě rozdělit do dvou různých odpovědí. Pochvala potěší, ale když chválíš každému všechno, tak už to nemá tu správnou váhu ;-) Člověk by si myslel, že honíš příspěvky pro prodej, ale těch už máš dostatek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Mrzí mě pokud to takhle vypadá. nejsem v hodinkách tak zaběhlý jako drtivá většina tady takže nevím co více bych napsal...když vím k těm daným hodinkám nějaké info tak to napíšu, ale zase tolik jich není. Samovzdělávám se každý den a i tento server beru jako jednu ze stránek vhodnou k samovzdělávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Jak jsem psal-neber me vazne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Jak jsem psal-neber me vazne V pohodě chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 ?Nejseš v hodinkách tak zaběhlý? a přitom máš nádherný SMPčka, kvůli kterým já asi příští měsíc budu muset vybrat stavebko.. tak klidně chval dál, ale víc je prosím foť a ukazuj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Tvl ja Te teda neznam,ale komentujes kazdej prd-se jdu podivat co ma kdo na ruce a nejvic čtu Tebe... Mozno ma na tolko prispevkov dovod. Mozno takyto:Abatyše prdí tiše, každý prd si hned píše. Dvěstě prdů do roka, osvobodí otroka. Aby som nebol OT, tak ja dnes tieto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Trinh Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 ?Nejseš v hodinkách tak zaběhlý? a přitom máš nádherný SMPčka, kvůli kterým já asi příští měsíc budu muset vybrat stavebko.. tak klidně chval dál, ale víc je prosím foť a ukazuj! Děkuji, přidávám je tu jak to jen jde a ve skupině na Facebooku také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 19 cm a poměrně plochý profil zápěstí, takže snesu bez problémů i 45mm hodinky. 40mm Batmany jsou na mý ruce díky lunetě a 30mm ciferníku skoro malý. Jinak BLNR nízké jsou, alespoň ve srovnání se Suby. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Dodělávám poslední fotky k recenzi, tak na slušňáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Uš Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Pauzička na noční. Jo, není nad to to ještě rozdělit do dvou různých odpovědí. Pochvala potěší, ale když chválíš každému všechno, tak už to nemá tu správnou váhu ;-) Člověk by si myslel, že honíš příspěvky pro prodej, ale těch už máš dostatek...Pro prodej honim příspěvky já. Akorát teda nějak nechci nic prodávat. Tak to asi dělám blbě. (Když už jsme se tu tagle rozkecali.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Orient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky