Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska jsme si uzili suprove outdoorove dopoledne v arealu Slovenickeho mlyna kousek od Trebone.

b4bc116f75ffda329f49c8e5e38f815b.jpg

A kdyz mlyn, tak takovy rez mlynem s puvodnim vybavenim jsem jeste nevidel[emoji3]

a7fc1a495485af6db0e383306a872e4d.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

I hodinky ze sejfu je třeba jednou za půl roku nechat trochu proběhnout :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Sakra,je vedro,tak jsem dopoledne napustil "bazén" :lol2:  i našemu trhači :lol2:.

:photo:

Odesláno

Tata s nima neni spokojen, tak dostal limitku CSA a ja zjistuju, ze nejsou spatny :-)

A co mu na nich konkretne vadi? :)

To jako vážně někdo nechá stát barák takto???

Idealni misto pro decka na hrani..

Odesláno

A co mu na nich konkretne vadi? :)

Pry na ne nevidi ( kdyz jsem mu je daval k 70, tak bylo vse vporadku, po pul roce je problem. Spis u me vidi dalsi kousky a chce je zkusit ).

Idealni misto pro decka na hrani..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...