villain83 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 dogfox_zero.05b.jpgdogfox_zero.05a.jpgJsou fantasticky. Tohle pro me bude jednou konecna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Jo. Proto ta redukce, 2--->1, vice kusu me cini neklidnym... A ty natahovací furt ještě máš ? (Můny) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 chladime sa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Jsou fantasticky. Tohle pro me bude jednou konecna. Jak jsem onehdá tvrdil že jsou "stejné" jak mm300 /012/, tak je to o koze a o voze.Všechno je jinak, jako konečná dobrá volba. Budu se snažit udělat všechno pro to aby to tak i bylo.Protože co víc, ještě snad re-issue grandfather tuna. To nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Tak ty uz jsou davno v podobe SBDX005, leda by tam nasypali tenhle hi- beat kalibr, co mas v techhle kraskach, jinak by to asi postradalo smysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Po delší době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Suma sumárum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Obycejny hodinky a jeste bez data-kdo by to nosil .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Njn, . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Já ti za ně klidně dám Suma s datumem.No neber to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Jako kdyby se mi nelibily-nedelal bych si z toho srandu...uz jsem tak proflaklej,ze se tady lidi divi,ze jim je nechci prodat-jako prej proc?Pisu,ze se mi libi a oni mi neveri...Jinak ve srovnani s keramikama jsou samozrejme vzhledove o tridu az dve níž,ale lip se mi nosi A jeste jednu-uz jich pomalu ubyva a nastupce v podobe keramik je drtí mohutnym uderem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 On ti jako někdo o ně napsal a ty ses nenechal zlomit, jo ?Jdeš do sebe. Jinak mně se třeba líbí z poloviny víc jak keramiky. Hlavně tvarem pouzdra, ale preferuju odolnost keramiky, "novou" sponu a vlastně i tah. Ten spíš kvůli vzhledu, jak pohodlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Jj-obcas mi neco vydrzi...Jako vsechno na nich je asi blbe-neodolna luneta,plechovej tah,ta spona je hrozna...ale jako sedi to k sobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 jj.. má to prostě něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 A ty natahovací furt ještě máš ? (Můny) . Jooo... má to něco do sebe ten manuální nátah... viď že jo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 (upraveno) Jooo... má to něco do sebe ten manuální nátah... viď že jo:)Hmm,no má Jsou věčně v krabici,protože když je dám na ruku,tak je pak obvykle zapomenu natáhnout.Někam přijdu,juknu kolik je hodin,a voni milé Můny stojí .Na ten nátah jaksi furt zapomínám . Upraveno 6. července 2018 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Nový přírůstek - na místě činu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 ...přitom člověk by čekal, že matador jako ty bude zvyklý natahovat z éry Prim, Poljot, Pobeda... a ejhle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Nj,Primky ,to už je hooooooooooooooooooooooooodně dávno .Jedny Primky se mi tu valí na stole u lampičky,taky věčně stojí ,jj . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Krapet krápe: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky