tmoris Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 MkII Kingston. Trvalo to jen dva roky a par dnu a jsou doma
grakij Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Jelikož jsem nucen se trochu hýbat, tak takhle ale na tomhle by to šlo možná lépe pokud bych se udržel
sect Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Micey: Tah je ze stejné Bakertuning dílny . Váhově tam rozdíl necítím, akorát chrona jsou vyšší. Velikost je taky stejná, subjektivně vypadají někdy větší chrona, někdy nechrona. Jo a day-date mám rád. Ale ty nechrona samozřejmě taky nejsou úplně špatné Bandi: to mně těší, skoro jsem se fakt lekl.....a zrovna u takových hodinek by to bylo na pováženou
jacob Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Parádní obojí. Mít nůž na krku vemu asi nechronaSouhlasím :-). Kdybych se musel rozhodnout, tak beru ty "obyčejné".
honza71 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 honza71, sect: hoši, blbej kapesní digiťák Casio (Exilim H10) bez filtru. Je to samozřejmě fór, ale brutální AR, plochý sklo a matný cifr dělají dojem, že si občas musim na hodinky poklepat, jestli tam to sklo je. Tohle jsem ještě nezažil... Neznám Tě osobně, tak Ti do v.lů nadávat nebudu a uzavřu to tak, že jsem vůl já, že jsem Ti na to skočil.
marosh Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Hodinky ujdou, ale mě spíš zajímá, Aldo, jak máš spojenou šnórku, jako koncovku myslím, jak si pořešil. Vyfoť to, ne?
instant Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Jak spojenou, co spojenou. Snorka jest slechtena po mnoho generaci a odchovana od stenete, inu odpoved ani necakam..
tombed Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Hodinky ujdou, ale mě spíš zajímá, Aldo, jak máš spojenou šnórku, jako koncovku myslím, jak si pořešil. Vyfoť to, ne? překlápečka nebo motýlovka?
funf5 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Odesláno 30. května 2012 Je to samozřejmě fór, ale brutální AR, plochý sklo a matný cifr dělají dojem, že si občas musim na hodinky poklepat, jestli tam to sklo je. Tohle jsem ještě nezažil... JJ, to znám
tmoris Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 (upraveno) edit: koukam, ze se mi dobre klepe ruka u foceni jednoruc Upraveno 31. května 2012 uživatelem tmoris
organic Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 subjektivně vypadají někdy větší chrona, někdy nechronaPřesně ten pocit mám z fotek. Na první fotce v prvním příspěvku jsou větší AT2000, ve druhém pak AT chrono. Tož pjekné to máte na léto synci
sibirnaya Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 tak ses konecne dockal? gratuluju. a jake jsou teda prvni pocity?
panedge Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 312 na novým,perfektním řemenu od mistra Zrna,ještě jednou díky Oto
tmoris Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 tak ses konecne dockal? gratuluju. a jake jsou teda prvni pocity? prvni vybaleni u celnice bylo malicko pod ocekavanim, ale za to muze prave ta 2 roky cekaci lhuta, kdy si clovek prohlizi bombasticke fotky ostatnich a jejich chvalozpevy. druhy pocit doma po zkraceni tahu uz byl mnohem lepsi a treti dneska rano uz je uplna pecka. sedi na ruce uplne paradne, proti modernim subum z nich mam na ruce takovy jemnejsi a decentnejsi dojem a kdykoliv se na ne podivam, tak mam pred ocima zaber conneryho z dr.no jak si pripaluje cigaretu ani po strance zpracovani chybu nenalezam a ty detaily, ktere clovek postupne objevuje jsou suprovy. mel jsem puvodne obavu z nytovaneho tahu, ale uplne cumim. je uzasne prijemny, s hodinkami jsem spal a prakticky jsem je nevnimal. ne proto, ze by tah byl nejaky lehoucky srackoidni plech, ale proste je to udelany tak, ze i kdyz ho mam lehce pevneji nez treba SMP, tak je to prijemny a vubec to nerusi. takze zatim jsem nadsen a tesim se, az je provetram na slunicku, to pry je esteticky zazitek
organic Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 312 na novým,perfektním řemenu od mistra Zrna,ještě jednou díky Oto Další řemen made by zrno, který hodinkám vyloženě sekne. Upřímně, 312-tek je tu několik a tohle je ten nejhezčí řemen, co jsem tu na nich viděl. Kdybych já měl 312, nacpal bych je na řemen Gunny series 74.
zrno Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 řemeny se chystaj .. včetně všitých spon...
gerhard Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Na toto vikendove foto som skoro zabudol, blizime sa k salasu. Cas do zaverecnej nam merala Certina :-). Prosim o vymaz dvoch nadbytocnych snimkov dakujem. Z fonu sa mi to nejako neda dik este raz.
Doporučené příspěvky