Hasňa Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Nechas si delat renovaci v Eltonu?U Zekona. Diplomaty a Traktory. Igeny už mám, bude to pěkná rodinka.
Hogy Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 A zas to začíná :-D Už to jen vzít přes Poljoty k Damasku :-)
Hasňa Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 A zas to začíná :-D Už to jen vzít přes Poljoty k Damasku :-)Prdlajs. To je dlouho připravovaná věc. Ty kusy jsem od Cybera koupil někdy v roce 2003 a teď pomalu uzrál ten správný čas. Tyhle věci se nesmí uspěchat. Zekon dělá řemeny a kompletní servis. Už se to začíná rýsovat.
martar Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Akorat to Hasňo nebude moc na nošení - bez bund strapu ti je postupně sežere pot. Leda tak ke štědrovečerní večeři apod. jako hodobóžovky... v tom je hlavní půvab renovací v nerezu - člověk neničí historický kousky. Většina ma povrchovku (zlacení, chrom) více či méně načatou, a jakmile je zespoda narušená, už to na hranách pouzdra a nožek jede. Hlavně v létě.
LukasX_cz Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Prý nemají v Zoo Pandy. Nejvyšší čas to změnit
Hasňa Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Akorat to Hasňo nebude moc na nošení - bez bund strapu ti je postupně sežere pot. Leda tak ke štědrovečerní večeři apod. jako hodobóžovky... v tom je hlavní půvab renovací v nerezu - člověk neničí historický kousky. Většina ma povrchovku (zlacení, chrom) více či méně načatou, a jakmile je zespoda narušená, už to na hranách pouzdra a nožek jede. Hlavně v létě. Vsak za komaru je taky lidi nosili, ono se to neojede zase tak rychle, nebudou to jedine hodinky. Tak se onosej, hovno zle. Az se onosej, objedname v Primu nerez pouzdro a jede se dal. A jestli je zacnu nosit jako hlavni a prodam vsechny Citizeny a Casia, tak necham udelat pouzdro hned. Kdo se boji sere v sini.
p3k Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 největší problém starých primek je jejich velikost Dnes jsem vytáhl tyto, ještě jsem zapomněl na dvě věci
Kid_A Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Polárníkům zdar 20180807_102523.jpg polarky fakt super:-)
Doporučené příspěvky