kuncák7 Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Ondro to je peckova foto Plakat na zdi ( tohle ja nevyfotim snad nikdy a pritom sedim na dost podobnym miste, ach jo ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Nedivim se, že toho má Ondra plnou kabelku když má tři ruce. Nebo jak se tohle fotí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Plakat na zdi ( tohle ja nevyfotim snad nikdy a pritom sedim na dost podobnym miste, ach jo ).Neboj som na tom podobne s tym fotenim ako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Po dvou a půl hodinovém vyčerpávajícím briefingu jsem si zajel na čerstvou smetanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Večerní pivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Večer v hokně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 (upraveno) Jak si někteří správně všimli, scénu jsem tentokrat pouze naaranzoval a iPhone jsem předal do jiných rukou - tři ruky fakt nemám ) Tak ještě jedna co fotim ja Upraveno 12. září 2018 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Hosi jedna fotka lepsi nez druha, ja takove to domaci cucani :-)kuncaku nesmis byt lakomej, kup si diplomatico, doutnik a popros neter at ti udela foto :-) A mas peknou fotku za litr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Jinak da se i improvizovat , silný čaj a od rybáře v přístavu si pujč na minutku doutník :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Hosi jedna fotka lepsi nez druha, ja takove to domaci cucani :-)kuncaku nesmis byt lakomej, kup si diplomatico, doutnik a popros neter at ti udela foto :-) A mas peknou fotku za litr :-)Co ses vratil, ses samej vtipek :-).Ale fotky mas pekny i hodinky, to se musi nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Jinak manželka miluje Hugo a jelikož bylo v akci za 36 kacek tak zbude na nejake stare hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Trochu prehodnocuji hodnoty a hlavne smich leci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Dnes ma polovicka vyjimecne odhodila iw :-) ale chronomagor z ni nikdy nebude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Večerní pivko Pekny jsou, to jo. Porad se na ne divam, co mi to pripominaji. Rucky, vnitrni luneta, celkovej design... to jsou cely Bulova Accutron II. No ale to je taky remake modelu ze 70. let, a tenkrat bylo tech nosnych designu jen hrstka, a delaly se variace, ze... tim chci rict, ze jako dost dobry, prischero, ty se povedly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 (upraveno) Hrozně mně baví, chtěl bych něco podobného. Ale u M5610 nepřekousnu tu červenou. Upraveno 13. září 2018 uživatelem Mano1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 woworku z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Na ceste do prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Modry ctvrtek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Super volba, jsou krásné. Co je to konkrétně za model?Ahoj, díky jsou to 7549-7009 první quartz tuny ze 78 pro mezinárodní trh Jak se mi ty hodinky zkraje nelíbily, tak si začínám zvykat. Dobré kombo se Zenithy.Dnes šajní, tak vitamín B.povedený béčka, jedny z mála co se mi od nich líbí .. palec nahoru ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 jinak včera, dnes a zítra ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky