Kid_A Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 (upraveno) Modry vlnky... Upraveno 27. září 2018 uživatelem Kid_A
JoyStick Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 tvl, tahle to masti 25km/h!!! smrt ve vocich :-DKolik uz mas namastino?
Kid_A Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 Konečně nějaký chrona sou fajn, ale z toho neuplneho napisu CHRONO bych driv ci pozdeji vyskocil z kuze...
beeman Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 ja vsehovsudy tak 30km, ale draha na tom drandi kazdej den do praceakorat jsme to jeste nesparovali s telefonem, takze priblizne, natoz presne cislo nemame Kolik uz mas namastino?
Ohm-Aztec Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 sou fajn, ale z toho neuplneho napisu CHRONO bych driv ci pozdeji vyskocil z kuze... Tos napsal moc pěkně, Kide :-) Já bych teda ještě trpěl tou šachovnicí v subdialech....
PavelSch Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 sou fajn, ale z toho neuplneho napisu CHRONO bych driv ci pozdeji vyskocil z kuze... Kide díky. Dostal jsem je v práci od šéfa za dobré výsledky. Když si vybavím téma "Pomoc, šéf mi chce nadělit Invicty", tak si myslím, že dobrý navíc ten nápis Chrono není v reálu tak rušivý jako na foto.
JoyStick Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 ja vsehovsudy tak 30km, ale draha na tom drandi kazdej den do praceakorat jsme to jeste nesparovali s telefonem, takze priblizne, natoz presne cislo nemameTak draha vazi 40 kilo i s posteli, s tou to musi upalovat docela slusne Toz dej vedet dlouhodoby zkusenosti, spolehlivost atd.
Kid_A Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 Kide díky. Dostal jsem je v práci od šéfa za dobré výsledky. Když si vybavím téma "Pomoc, šéf mi chce nadělit Invicty", tak si myslím, že dobrý navíc ten nápis Chrono není v reálu tak rušivý jako na foto. Pavle, jestli to byl darek od sefa, tak uz nic nerikam a soupam nohama. Nakonec je to porad sakra kvalitka od tudoru! Tah je k nim taky? Spona na remenu je ta super spona ala black bay?
geometr Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 Ty jo, to už je rok... To je fofr ten čas. Jsou to parádní hodinky.
PavelSch Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 Pavle, jestli to byl darek od sefa, tak uz nic nerikam a soupam nohama. Nakonec je to porad sakra kvalitka od tudoru! Tah je k nim taky? Spona na remenu je ta super spona ala black bay? Tah ani sponu BB nemám. Ten tah asi řešit nebudu, řemen je v pohodě a k těm racing hodinkám mi sedí (naopak možná vezmu NATO Martini racing ). Sponu sháním. Jinak souhlasím, dostat tohle jako dárek...byl jsem dojatej no
siwi Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 Jojo, taky mi to uteklo. A chronobundus zatím vůbec nehlodá.
Návštěvník enrico156 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Odesláno 27. září 2018 Doufám, že až budu mít na krku taky 40 járů, tak budu vypadat taky takhle dobře
Doporučené příspěvky