Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Konečně nějaký chrona :)

4c6cbbe1deb0dd7ebd0c496d9fd014aa.jpg

sou fajn, ale z toho neuplneho napisu CHRONO bych driv ci pozdeji vyskocil z kuze...
Odesláno

ja vsehovsudy tak 30km, ale draha na tom drandi kazdej den do prace

akorat jsme to jeste nesparovali s telefonem, takze priblizne, natoz presne cislo nemame

:lol2:
Kolik uz mas namastino?

Odesláno

sou fajn, ale z toho neuplneho napisu CHRONO bych driv ci pozdeji vyskocil z kuze...

Kide díky. Dostal jsem je v práci od šéfa za dobré výsledky. Když si vybavím téma "Pomoc, šéf mi chce nadělit Invicty", tak si myslím, že dobrý :) navíc ten nápis Chrono není v reálu tak rušivý jako na foto.

Odesláno

ja vsehovsudy tak 30km, ale draha na tom drandi kazdej den do prace

akorat jsme to jeste nesparovali s telefonem, takze priblizne, natoz presne cislo nemame

Tak draha vazi 40 kilo i s posteli, s tou to musi upalovat docela slusne :)

Toz dej vedet dlouhodoby zkusenosti, spolehlivost atd.

Odesláno

Kide díky. Dostal jsem je v práci od šéfa za dobré výsledky. Když si vybavím téma "Pomoc, šéf mi chce nadělit Invicty", tak si myslím, že dobrý :) navíc ten nápis Chrono není v reálu tak rušivý jako na foto.

Pavle, jestli to byl darek od sefa, tak uz nic nerikam a soupam nohama. Nakonec je to porad sakra kvalitka od tudoru! Tah je k nim taky? Spona na remenu je ta super spona ala black bay?
Odesláno

Pavle, jestli to byl darek od sefa, tak uz nic nerikam a soupam nohama. Nakonec je to porad sakra kvalitka od tudoru! Tah je k nim taky? Spona na remenu je ta super spona ala black bay?

Tah ani sponu BB nemám. Ten tah asi řešit nebudu, řemen je v pohodě a k těm racing hodinkám mi sedí (naopak možná vezmu NATO Martini racing :) ). Sponu sháním. Jinak souhlasím, dostat tohle jako dárek...byl jsem dojatej no

Návštěvník enrico156
Odesláno

Doufám, že až budu mít na krku taky 40 járů, tak budu vypadat taky takhle dobře

94bfcfb796995977099078201251e711.jpeg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...