Toblin Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Fieldy cestou z práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 čo iné seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Kdyz sem kluci davaj ten zapad slunce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Na krátkej rukáv to už fakt není: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Na krátkej rukáv to už fakt není:Kdes nechal sklo? Já dnes celý den ještě kraťasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Jinak já dnes celý den řeším dilema, zda pustit i tyhle BP. No uvidíme, zatím na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Davide, jestli je pustis nedobre delas. Ty jsou k tobe jak delany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Kuncák: Jsou lepší než Top Guny, alespoň na mé ruce a jsou i větší, proto šly TG, jako první do nabídky. Musí ustoupit těm z obrázku níže, jinak bych si je nechal, ale takhle už se to nedá, zatvrdil jsem se, že perpetual bude poslední meta IWC a keramiky (asi). Tak uvidíme, do víkendu to rozštípnu (dilema, ne pouzdro) Zdroj obrázku: Internet - Horbiter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Aha, tak to je dilema. Budu drzet palce at se rozhodnes "spravne". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Díky, jinak ty Tvoje Monaca jsou super. Už mě zaujaly u Existenceho, ale dodnes jsem je neměl, velikostně díky tvaru pouzdra super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Kuncák: Jsou lepší než Top Guny, alespoň na mé ruce a jsou i větší, proto šly TG, jako první do nabídky. Musí ustoupit těm z obrázku níže, jinak bych si je nechal, ale takhle už se to nedá, zatvrdil jsem se, že perpetual bude poslední meta IWC a keramiky (asi). Tak uvidíme, do víkendu to rozštípnu (dilema, ne pouzdro) Zdroj obrázku: Internet - Horbiter.Dost dobrej masakr todle :-) Ani nechci znát cenu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Kdes nechal sklo? Já dnes celý den ještě kraťasy Sklo jsem odfiltroval polarizákem, ale kraťasy bych coby interiérový typ už fakt nedal. Jinak tobě sklo na těch dnešních Béčkách taky asi někde vypadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Dnes jsem zkusil BBčka na nějaký neopren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Sklo jsem odfiltroval polarizákem, ale kraťasy bych coby interiérový typ už fakt nedal. Jinak tobě sklo na těch dnešních Béčkách taky asi někde vypadlo Co na tom skle tak mate? Ja odfiltroval modrou barvu z cifru a nikdo me nepochvali :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Ty jsi jedinej, kdo dokaze odfiltrovat cely hodinky Ale nahodou ta tvoje fotka s Monacama neni rozmazana, jenom je zaostrena na ten stul v pozadi, takze mas pochvalu. Ruce se ti neklepou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Ale jo, Martine. Po Vánocích budou fotky z novýho telrfonu jak ze žurnálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 34mm Vypadají dobře. ------------------------------ Já Glyciny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro Uš Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Noční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 dnes za drsnaka ;-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Nezapomen si kolobezku. Drsnaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky