Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Rikam šerifovi-chtel bych ty maly zlaty datejusty s šutrama...on se kouká a odpovida-to je pi..vina pro Tebe-maly a jeste šutry..hahaha...vezmi si tohle a uvidis...no a tak to mam a vidim ;)

Zpracovani supr,barva zlata neskutecna,indexy se lesknou jak psi koule...proste je ze me cigoš,ale s elegantnima hodinkama :)

A ted do me ;) :)

post-2098-0-01083400-1544812292_thumb.jpeg

Odesláno

Rikam šerifovi-chtel bych ty maly zlaty datejusty s šutrama...on se kouká a odpovida-to je pi..vina pro Tebe-maly a jeste šutry..hahaha...vezmi si tohle a uvidis...no a tak to mam a vidim ;)

Zpracovani supr,barva zlata neskutecna,indexy se lesknou jak psi koule...proste je ze me cigoš,ale s elegantnima hodinkama :)

Co ty bys bez toho náčelníka dělal? :D

Hodinky pěkný.

Odesláno

Ja bych si poradil-neboj-ja se rozhoduju sam za sebe a stojim si za tim...ale tato debata sem nepatri si myslim ;)

Však já jsem myslel, že tě dobře zásobuje.

Psal jsem že hodinky se mi taky líbí. :cheers:

Odesláno (upraveno)

Jedny zlaťáky z aktuálního srazu. :)

Jo, klukům Pražským Hodinářům se fakt povedly. Taky je mám na ruce a super.

Atmosféra na předávce parádní a pokec taky fajn. Ještě jednou díky za celou tuhle akci.

PS. Ta lumi je fantastická...

post-39962-0-45009900-1544827205_thumb.jpg

Upraveno uživatelem VojtaJ
Odesláno

Po nějakých sedmi letech, co mě Moony fascinují můžu konečně napsat větu, na kterou jsem se tak těšil: ?The Eagle, has landed?.

Jsou boží a sedí jako prdel na hrnec:-)

e35cf084ff8a399e53fca73c415e9396.jpg

Odesláno

Da se u techhle hodinek nastavit presnej cas?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...