villain83 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 To pouzdro je fakt pekny, ja uz je lustroval na martarovejch fotkach.
McStinger Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 V reále je ešte lepšie. Toto sú fakt vydarené hodinky.
MíraMíra Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Přesně! Nejde to nafotit, aspoň teda mně ne, ale live fakt supr.
Radik Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Aaaaa, Míra si může odškrtnout další kousek
snake Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Rikam šerifovi-chtel bych ty maly zlaty datejusty s šutrama...on se kouká a odpovida-to je pi..vina pro Tebe-maly a jeste šutry..hahaha...vezmi si tohle a uvidis...no a tak to mam a vidim Zpracovani supr,barva zlata neskutecna,indexy se lesknou jak psi koule...proste je ze me cigoš,ale s elegantnima hodinkama A ted do me
RC3 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Dneska se za mnou zastavil jeden zdejší kolega...Pekny huhu koktejl!
Ace84 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Jedny zlaťáky z aktuálního srazu.
MíraMíra Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Rikam šerifovi-chtel bych ty maly zlaty datejusty s šutrama...on se kouká a odpovida-to je pi..vina pro Tebe-maly a jeste šutry..hahaha...vezmi si tohle a uvidis...no a tak to mam a vidim Zpracovani supr,barva zlata neskutecna,indexy se lesknou jak psi koule...proste je ze me cigoš,ale s elegantnima hodinkama A ted do me Co ty bys bez toho náčelníka dělal? Hodinky pěkný.
snake Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Co ty bys bez toho náčelníka dělal? Hodinky pěkný.Ja bych si poradil-neboj-ja se rozhoduju sam za sebe a stojim si za tim...ale tato debata sem nepatri si myslim
huhu4d Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Dneska se za mnou zastavil jeden zdejší kolega...Super sprievodca, konecne som videl pravu cesku manufakturu. prim sa ma co ucit
MíraMíra Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 Ja bych si poradil-neboj-ja se rozhoduju sam za sebe a stojim si za tim...ale tato debata sem nepatri si myslim Však já jsem myslel, že tě dobře zásobuje.Psal jsem že hodinky se mi taky líbí.
VojtaJ Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2018 (upraveno) Jedny zlaťáky z aktuálního srazu. Jo, klukům Pražským Hodinářům se fakt povedly. Taky je mám na ruce a super.Atmosféra na předávce parádní a pokec taky fajn. Ještě jednou díky za celou tuhle akci.PS. Ta lumi je fantastická... Upraveno 14. prosince 2018 uživatelem VojtaJ
snake Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 Rano jsem je tam zahlidl-hodil na ruku a sel si hrat s deckama...proste jen tak,aby se natahly
Kostra Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 Po nějakých sedmi letech, co mě Moony fascinují můžu konečně napsat větu, na kterou jsem se tak těšil: ?The Eagle, has landed?.Jsou boží a sedí jako prdel na hrnec:-)
villain83 Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2018 Rikam šerifovi-chtel bych ty maly zlaty datejusty s šutrama...on se kouká a odpovida-to je pi..vina pro Tebe-maly a jeste šutry..hahaha...vezmi si tohle a uvidis...no a tak to mam a vidim Zpracovani supr,barva zlata neskutecna,indexy se lesknou jak psi koule...proste je ze me cigoš,ale s elegantnima hodinkama A ted do me Da se u techhle hodinek nastavit presnej cas?
Doporučené příspěvky