Povidláček Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Krasny! V jednoduchosti je sila.Jak sviti? Díky! jsou bezva měl jsem ty starší s datem, pustil je a chyběly mi, tak jsem zkusil tyhle.... bohužel ale lumi je na těchto stejně špatná jak na těch předchozích. Po nasvícení lampičkou je to chvíli pěkná podívaná no a v další chvíli už je to bída a sotva ručky ve tmě vidíš...Hami tu lumi asi neumí nebo nevím
Potkan Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 No to neva, alespon na ne barevne pasujou vsemozny NATO remeny. Tak uzivej a snad ti nebude chybet datum
Povidláček Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 No to neva, alespon na ne barevne pasujou vsemozny NATO remeny. Tak uzivej a snad ti nebude chybet datum Tím jsem si jist. Zjišťuju poslední dobou, že preferuju hodinky bez data a čistotu cifru a na datum, když už ho potřebuju, vytahuju mobil.... ještě časem k Moonům a Hami sehnat nějaký potápky bez data do trojky (třeba Tudor BB58) a budu dobrej
Potkan Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Idealne neco dalsiho s rucnim natahem, to by byla mazana kolekce, vsecko v manualu, nemyslis?
Povidláček Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 To víš že mě to napadlo. Všechno dateless a v manuálu. Ale nevím co, výhledově bych ty potápky no... kdyby někdo tak pustil limitku ND Igenů Sibiři?
M-72 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 SEIKO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Ja su nejakej spokojenej.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
foldes Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 (upraveno) Zkouska ohnem na dilne nez pujdou stary je.bky k tatovi.(kladivko na ne pouzit nehodlam) Upraveno 5. ledna 2019 uživatelem foldes
pebe Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 To víš že mě to napadlo. Všechno dateless a v manuálu. Ale nevím co, výhledově bych ty potápky no... kdyby někdo tak pustil limitku ND Igenů Sibiři? ty Christopher Ward ne? Manuál, nodate, klenuté sklo
Roland Sands Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Ja su nejakej spokojenej.. O trošku menší ale spokojenost veliká Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kamen Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Sam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Decka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Pocasi nam moc nepreje...ale co..i tak pohoda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Už by aj,hádam aj,stačilo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Pohodlnost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky