tomtur Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Jsou parádní! Na první pohled jsem myslel, že vidím limitku C.F. BrashearVidis
Dokusan Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Baterkový vlnky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Vidis No jo! Já jsem v tomhle trochu nevzdělaný, teď jsem viděl limitku 2000 ks chronografy a netušil jsem, že už bylo něco před tím.To dýnko je nádherný! Díky.
Kid_A Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 (upraveno) Posta pro tebe... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. února 2019 uživatelem Kid_A
Vit Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Posta pro tebe... Pěkné, to je COSC certifikát?
Kid_A Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Pěkné, to je COSC certifikát? ahoj Vite, to je vypis z archivu o konkretnich hodinkach:) neco jako omega cerveny extract. Jen tenhle je dvakrat tak drahy a ceka se na nej 3 az 4 mesice:-))
patprom Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Nejpřehlednější Béčka jaké jsem zatím měl. Akorát by to chtělo lepší a přesnější řemen :-)
snake Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 jen podle obrazku bych si je teda nekoupil...realita je ale jina-Ja je videl na zivo-a za me jako good-pekny hodinky to jsou...
honza71 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 ahoj Vite, to je vypis z archivu o konkretnich hodinkach:) neco jako omega cerveny extract. Jen tenhle je dvakrat tak drahy a ceka se na nej 3 az 4 mesice:-))
tikzot Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 ahoj Vite, to je vypis z archivu o konkretnich hodinkach:) neco jako omega cerveny extract. Jen tenhle je dvakrat tak drahy a ceka se na nej 3 az 4 mesice:-))To je skvely! Prozradis o jaky hodinky se jedna?;-)
patprom Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Pravda, že jejich promo obrázky moc povedené nejsou, zato realita je mnohem lepší. Bohužel, dost často je to naopakZa lepšího světla se pokusím zachytit tu překrásně modrou barvu ciferníku, která je opravdu, ale opravdu překrásná... A to pohodlí na ruce...zatím je teda zkouším na starém řemeni a odfóliování ocelového tahu si nechávám na někdy potom :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KAL Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Longines Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommasini Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Pořád stejně, teď Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 ahoj Vite, to je vypis z archivu o konkretnich hodinkach:) neco jako omega cerveny extract. Jen tenhle je dvakrat tak drahy a ceka se na nej 3 az 4 mesice:-)) Aha, dík za info.Hoď tématické foto i s hodinkami..Pravda, že jejich promo obrázky moc povedené nejsou, zato realita je mnohem lepší. Bohužel, dost často je to naopakZa lepšího světla se pokusím zachytit tu překrásně modrou barvu ciferníku, která je opravdu, ale opravdu překrásná... A to pohodlí na ruce...zatím je teda zkouším na starém řemeni a odfóliování ocelového tahu si nechávám na někdy potom :-) Vypadají moc hezky, pouze se nejsem schopen smířit s tím, že je to Navitimer a nemá logáro.
patprom Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Vypadají moc hezky, pouze se nejsem schopen smířit s tím, že je to Navitimer a nemá logáro.Rozumím, ale právě díky tomu jsou tak přehledné :-)
pebe Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Seiko maloŽelvy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky