Dantechno Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Taky to mas pekny... malem jsem je koupil na Chronu ale prodejce couvnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Po dvou a půl měsíci marodění se v práci zatím jen tak rozkoukávám. Při mém posledním pohledu z okna bylo ještě všude mraky sněhu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Taky to mas pekny... malem jsem je koupil na Chronu ale prodejce couvnul. Díky Ti;-)Urcite se brzo nekde zase objevi, ale v lete jsou teda mega nositelny barvy hrajou krasne;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Budget už se přesunul do žluté Ale nemrzí mě to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Supr. B01 vlna!"Navitimer vlna" si napsat netroufám, páč jsem četl, že to moje sou v podstatě fejky:) IMG_0523.jpeg Jakoze navitimery od Sinnu se ti eklujou? Mne jo a uz vlastne i ty od B, teda od te doby, co maji na cifru jen B a ne kridlo!2 Dokusan: sedi fajn! Mohl bych se zeptat na vazny nazor ohledne "navitimeru" od Sinn? V soucasne dobe jsou to pro me vice mene grail hodinky, ktere si dokazu predstavit jako moje finalni - pauza pro vseobecny smich vsech v okoli - tak by me zajimalo, jake minusy (technicke i jine) u nich v porovnani se vsemi Breitling Navitimery majitele Bcek vidi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Omeg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Taky omeg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Brightz Phoenix Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Legendy na obědě :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 chvalim absenci folii na daytonach hihi:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Po dlouhe dobe na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Posledni dobou nic jinyho nenosim..mel bych to protocit Ja si tie milgy asi zadovazim Odoslané z VOG-L29 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Težká pohoda 7491B81E-005B-40F7-9CBC-874BBF5088E6.jpgParádne turnograph v supr stave Odoslané z VOG-L29 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Nádherné navitimery i legendy na obědě, prostě samé krásné hodinky. Ja pořád obdivuji tyto staré rolexy, ovšem když se zamyslím ... , spíš obdivuji ten krásný tah. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 chvalim absenci folii na daytonach hihi:))Rolby ve foliich, to je jako laska pres internet :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 (upraveno) Rolby ve foliich, to je jako laska pres internet :-)) ja myslel, ze laska pres folii:-))) Upraveno 24. dubna 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Seikokot Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 No date no stress.. aneb cekani na detskem hristi :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Tyhle si nejspíš nechám. Jsem zvedavej, co budu muset pustit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky