Jsilver Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Dnes mala zmena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 (upraveno) Traser Upraveno 6. května 2019 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 (upraveno) Double post Upraveno 6. května 2019 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Putovní sloník - pokusná dávka na potlačení modrého chronobundusu... IMG_2988.jpg...a koukám že v honbě za expresním prodloužením tahu jsem si ani nevšimnul přeskočeného data Radku, ukaz foto trosku vic z dalky, sednou ti vyborne. U nas dnes slunecno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Radku to jsou ex africké ? :-) zajímavé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Colty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Já vzal dneska dámský... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustin Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Londynske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Do zahrady jedine Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Na tahu (bohužel ne já) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 ten tah neni spatnej:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Nakonec ne čéče docela mě ba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Dneska limitka od WardaTo je výborný ciferník! Odesláno z mého TA-1032 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Jsem byl dnes u Hanaka a musel jsem. V reálu skvělé, se.ru už na rolex a jejich vycurane praktiky, tohle je o level lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Radku to jsou ex africké ? :-) zajímavé hodinky.Radku, ukaz foto trosku vic z dalky, sednou ti vyborne. Jo jo, podle historie v inzerci jsem už nejmíň 4. majitel - kombinace cenovky kolem magické stovky, přítomnosti inhouse, Africanova PR a ne úplně blbé značky z nich asi dělá celkem "likvidní artikl" Každopádně vzhledově je to překvapivě výrazný a líbivý kousek, kam se hrabou ožužlané Rolby s dětským ciferníčkem ...které samozřejmě budou frčet i za 40 let, jenže to už asi budeme "opatrovat" jen zašifrované certifikáty k pořadníkům Reálná barva je spíš takto petrolejová než modrá - no a pokud u mě do té doby vydrží, budou k ohmatání na srazu PS: Na to co s nima African na horách a s děckama vyváděl, vypadají i přes titanový kabátek jako nové - velká poklona! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Zkouška kolegovo nových SMP. Jak mě na fotce moc nevzaly, tak v reálu hodně dobrý! PS: ještě jednou dík rybizovi za zprostředkování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Na večer při svíčkách jako stvořené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Gas: Super volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky