Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Originální venčící krušnohorské, s echt rakouským jezefčíkem...

Jsou super, hází ten cifr i odstíny do fialova? Na tříručkách jsem to viděl...

Odesláno (upraveno)

Včera a dnes pracovní hodinky. Od zítřka nasadím L HC.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

Jsou super, hází ten cifr i odstíny do fialova? Na tříručkách jsem to viděl...

Záleží na tom v jakém světle a co na to foťák + barvocity, ono večerní světlo, postprocessing, profil monitoru i barva okolí zvládnou ledacos. Vzorník po ruce nemám, ale ve dne je to skutečně tahle "šmoulově modrá", ne tmavá tyrkysová jako třeba u Zenith Defy - a fialová zatím jedině při dráždění luminiscence UV světlem: 

PS: Ten ciferník se hochům z Pforzheimu každopádně neskutečně povedl - a jestli existuje nějaký "svatý grál definitivních mechanických hodinek" (jasně že rakev nemá kapsy), tak GO Seventies má k němu z kousků které se mi do dnešního dne dostaly na pracku čistě subjektivně nejblíž. Prosím nebrat jako popichování ctěných majitelů/investorů/zůstavitelů Dayton a Pateků, ale jako alibi pro modely které jsem dodnes neměl to štěstí vidět naživo a ve správném světle  B)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...