ZZalesky Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Kdyz tady ted ty vlnky tak frčej..
Radek124 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Originální venčící krušnohorské, s echt rakouským jezefčíkem...
pepyczek Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Originální venčící krušnohorské, s echt rakouským jezefčíkem...Jsou super, hází ten cifr i odstíny do fialova? Na tříručkách jsem to viděl...
liskus Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Rovnou z baliku pred postou na ruku:))))) Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeronimo Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Včera a dnes pracovní hodinky. Od zítřka nasadím L HC. Upraveno 10. června 2019 uživatelem Jeronimo
JAJA Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Dnes na slnku BP FF5015 Blancpain paráda, prosím více fotek
Radek124 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Jsou super, hází ten cifr i odstíny do fialova? Na tříručkách jsem to viděl... Záleží na tom v jakém světle a co na to foťák + barvocity, ono večerní světlo, postprocessing, profil monitoru i barva okolí zvládnou ledacos. Vzorník po ruce nemám, ale ve dne je to skutečně tahle "šmoulově modrá", ne tmavá tyrkysová jako třeba u Zenith Defy - a fialová zatím jedině při dráždění luminiscence UV světlem: PS: Ten ciferník se hochům z Pforzheimu každopádně neskutečně povedl - a jestli existuje nějaký "svatý grál definitivních mechanických hodinek" (jasně že rakev nemá kapsy), tak GO Seventies má k němu z kousků které se mi do dnešního dne dostaly na pracku čistě subjektivně nejblíž. Prosím nebrat jako popichování ctěných majitelů/investorů/zůstavitelů Dayton a Pateků, ale jako alibi pro modely které jsem dodnes neměl to štěstí vidět naživo a ve správném světle
honza71 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Co jineho delat, kdyz jsem cekal na kluka, abych ho vyzvedl z treninku, nez fotit hodinky, ze ?
Doporučené příspěvky