Vit Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 to Vít:mám někde kolem 22cm,pod košily je nedostanu ale na to mám Rado,Jaegery.. Rozumím, pro nás s obvodem 17cm jsou to tedy spíše stolní hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Nejhezčí Orisky vůbec. Díky Pro mě nejlepší varianta by byla kombinace se zlatymi indexy, ruckama, modrym cifrem a velikosti 40mm.. Na litacku jsou tyhle ale taky fajn:) PloProfPři pohledu na tyhle Omegy se mi vždycky vybaví dovolená ve Španělsku.. Ležíme na pláži, když se najednou z vln vynoří borec se šnorchlem, brýlema, vystřelovací harpunou a úlovkem pověšeným u pasu.. Na ruce měl tyhle nekopromisní tooly.. Ta scéna byla jako z reklamy BaterkyJedny z nejlepších GS, chválím výběr, i když už je máš nějakej ten pátek.. Večerní... (musím Jeronima pochválit, po jeho zásahu dělají příjemné 2s/den, co více si přát.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Jo tak jsou velký,ale zase ten pukovitý tvar hodně klame.Když si odmyslíM ty subtilní titanový nožky na adapterech tak vlastně jsou jako třeba tunáky.Kdo Tuny mněl třeba od Seika tak 47mm hodinky jsou v reálu o dost menší.Ale zase tady na Citizenech je 52mm a tlouštka 22-23mm.Ale ve výsledku nijak nezavazí,netlačí jsou velice pohodlné a vcelku lehké.Třeba Steinhart Pilot 47mm mi zavazel víc a nožky byly protivné.Breitling superavenger taky.Ale je taky fakt že mám 188/130kg.Tak asi tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 (upraveno) Dnes barevně sladěno s kočárkem. Upraveno 8. dubna 2020 uživatelem cema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Dnes Carrery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Dneska hodne na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Dnes poprvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Dnes větrám Helvetie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2139103620 Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Home Office - Steinhart Racetimer blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Odbila dvanásta hooodina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 (upraveno) Zelenej čtvrtek né asi! Upraveno 9. dubna 2020 uživatelem petroniuzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Dnes poprvéNádhera. Jaký je to model? V PAM se moc neorientuji. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Našel jsem nádherné fotky,bohužel nejsem autorem,nicméně dnes a stále na ruce Citizen 1000m.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Nádhera. Jaký je to model? V PAM se moc neorientuji. Dík Díky, je to 111. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 čekačka na novej kousek...už jen pár desítek minut, snad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Dnes poprvéGratulace k parádnímu kousku;-).A Frantík se Moonama nepochlubí nebo je pustil jen za peníze?? Já jsem dnes tak zasekaný, že jsem si ještě ani hodinky nestihnul nasadit, to už se mi nestalo roky léta:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Dnes poprvéGratulace k parádnímu kousku;-).A Frantík se Moonama nepochlubí nebo je pustil jen za peníze?? Já jsem dnes tak zasekaný, že jsem si ještě ani hodinky nestihnul nasadit, to už se mi nestalo roky léta:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky