misoo Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Vit: velky chlap - velke hodinky! Sedia ti perfektne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Vít- tyto Lum Tec se mi hodně líbí. Jednu dobu sem nad nimi vážně uvažoval. Gratuluji. Bys oak mohl napsat nějaký ten poznateček:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 TO Vit: myslel jsem to trosku jinak, ne zes dal takovou plachtu nejdrive jsem se podival tady ( co mate prave na ruce? ) , uhodl jsem V-series a az pak mrknul na foto galerii ( vseobecna diskuze - foto galerie - lumtec V1 ). toz tak jinak ti sedi, gratulace a abych nebyl OT, tak dnes stowa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Skvělý cyklovýlet na jeden moravský hrad. Poznáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Vit: velky chlap - velke hodinky! Sedia ti perfektne! Díky, ale teď se všichni, kteří mě znají osobně hlasitě smějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Chvíli jsem tady nebyl, takže kratší fotopříběh:První jsou Genéve po dědovi, to byla jasná volba na ten den, fotka je z 13.10. a pár hodin potom, co vznikla, jsem se oženil Chorche, gratuluju a vitej mezi zenace (ja uz mam skoro rok ). Ty Omegy vypadaji skvele a remen jim sedni paradne. Pro me osobne maji vintage hodinky (hlavne v takhle peknem stau) zvlastni vetsi kouzlo, ktere nemuzou zadne nove nabidnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Díky, ale teď se všichni, kteří mě znají osobně hlasitě smějí.Já se nesmál Vít není z nejvyšších,ale ruce má jak dřevorubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Toz mozem sudit len z toho co vidno na fotke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Já se nesmál Vít není z nejvyšších,ale ruce má jak dřevorubec. Toz mozem sudit len z toho co vidno na fotke Co si přát víc, mám nové hodinky a kolegové mi ještě zvedli ego.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Dnes toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 (upraveno) To Vít-Jen škoda,že si v pátek s tebou nedám nějaké liguére...... Upraveno 22. října 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Skvělý cyklovýlet na jeden moravský hrad. Poznáte?Helfštýn...by si tipnul liberečák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Kus zeleza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Kus zeleza Nemuzu si pomoct, ale patnactky jsou mnohem lepsi nez tahle zelezna cihla . Ja vim, inhouse, 7 dni rezervy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Nemuzu si pomoct, ale patnactky jsou mnohem lepsi nez tahle zelezna cihla . Ja vim, inhouse, 7 dni rezervy...Jo jo....a ještě pořád si nedokopil tu ztracenou lunetu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 (upraveno) Skalisu ale ja potrebuji na neco ( 7d ) balit studentky Cyrda: di do ri.ti vole Upraveno 22. října 2012 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Skalisu ale ja potrebuji na neco ( 7d ) balit studentky tag tam je jasnej mesič = "dýl jak sedum dní to s tebou nevydržím" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Chlapi, díky moc za gratulace!!!Rád bych na každou odpověděl, ale čeká mě ještě poslední noc líbánek Ještě jedno foto z Kašperek z náměstí, dnes zrovna sundavali hodiny z kostelní věže, bohužel jsem to nenatočil, ale celkem zážitek, cifr větší než dospělý člověk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Chlapi, díky moc za gratulace!!!Rád bych na každou odpověděl, ale čeká mě ještě poslední noc líbánek Ještě jedno foto z Kašperek z náměstí, dnes zrovna sundavali hodiny z kostelní věže, bohužel jsem to nenatočil, ale celkem zážitek, cifr větší než dospělý člověk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Helfštýn...by si tipnul liberečák...Liberečák má recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky