gas Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Hosi jdou mne k pleti bajecne Ony jsou tak jine, ze mne vsichni cumi na ruku a rikaji si co jsem asi za debila Howno, maji uspech, kazdy se me na ne pta, uz mam nekolik kupcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Musel jsem krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Moje posledné so stopkami: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Dopoledne Igeny ( dohrál jsem jejich další fotky - viz podpis ), odpoledne dávám na ruku Omegy - Legendy a budu fandit MSCH při jeho posledním závodě ve F1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 black bay & desert sand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Tak máme za sebou první větší krizi,po menší konfrontaci šly málem z domu.Zásahem vnější,snad vyšší moci zůstáváme spolu a odcházíme do izolace. Life is a question of priorities :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Zvykám si na menší velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 black bay & desert sandParádní kombinace, teď už jenom to léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Tak dne prožije MSCH poslední závod své bohaté kariéry v F1. Držím mu palce, pódium to asi nebude, ale umístění na bodovaném místě by mu slušelo. Budu mu držet pěsti a na zápěstí mi na jeho počest tikat "jeho" hodinky.<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 13px; line-height: 19px; background-color: rgb(250, 251, 252); ">Míšo, drž se ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 black bay & desert sand Petře paráda. Nějaký čas už je máš, zkus napsat nějakou recenzi do chlubícího vlákna . Ty hodinky si to určitě zaslouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Dnes na návštěvě u známých jsem si s dovolením půjčil jedny docela fešná chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 ja nosim celej vikend tydle vobludy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Dnes odpoledne jsem musel na chvíli do práce, tak jsem vyvětral moje první švýcary, jsou to Certiny kupované v roce 2003 v Havířově, nosím je minimálně, ale mám k nim hodně nostalgický vztah.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 ja nosim celej vikend tydle vobludy.. pekny kus zeleza... aspon se ti tak rychle neokoukaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek.s Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 ....a ze pry jen do obleku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Na obed kachnicka s cervenym zelim a dve deci cerveneho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Dneska jsem doma cosi hledal a objevil toto:-) Jsou to staré LIP, dovezené dědou po válce z Anglie. Zkusil jsem je natáhnout a ... JDOU! Tikají jak zamlada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 (upraveno) dnes opět likvidace Liquidmetalem, zkouška antireflexu :-) Upraveno 25. listopadu 2012 uživatelem hulk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Také přidám svou trošku do mlýna.tak jake co?a nebo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky