Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

No ty bláho, ty dokážeš nasrat...:) Jestli chceš vědět co je to hnusně, přileť dneska do Prahy. Provazy vody, 4°C, vidina ledu a sněhu před námi.

Já mám jenom jedny hodinky, a tu už jsou tu mockrát, takže jen pro držení topicu - jsou to ty vlevo. Fotka pochází z vrcholného období mé chronochoroby, kdy jsem se s nafukovacím skákacím sobem radil, jestli s datem nebo bez...Vyhrály ty placatější.

Vies co - tak ja teda nepriletim..:)

Inac to muselo byt zaujimave obdobie, ked si viedol rozpravy s modrym nafukovacim sobom.. je nieco co o tebe este nevieme? (Btw, nazov toho matrosa mi posli do sz, huuahhhmm...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@NIGHTinGALE - nepisal si kedysi davno v nejakom vlakne ze ich nepustis? :) co budes teraz nosit? a mas nahradne "CRAZY" hodinky?

Hej, písal :)

Ale jak už jsem uvedl výše - GAS mě ožral a koupil mi holku. Nešlo odolat.

Corumy s netopejrama naprosto super, skvělý hodinky. Ale na ruce jsem je měl všeho všudy 15krát a vždy jen krátce. Spíše jsem se s nima jen kochal a mazlil.

Vypadají jako fungl nový hodinky, dokonce jsem ten modrej samet, kterým je vycpaná krabice, ve které bydlí, ani moc neposlintal.

Crazy hodinek mám plnej watchwinder, neboj. A asi si koupím Corum Bubble Joker :goof: :goof: :goof:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...