Locque Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Díky nim už hooodně dlouho nesleduju prodejní vlákno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 To není fér, on se koukal do prodejního vlákna... To by jsi měl taky, jako správný chronomagor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Paráda. Gratulace:-) Edit- oběma:-)) Díky Peťo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 To by jsi měl taky, jako správný chronomagor Já to psal včera, že zatím nemám vůbec důvod... Jsem zvědav, jak dlouho to vydrží tobě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Já to psal včera, že zatím nemám vůbec důvod... Jsem zvědav, jak dlouho to vydrží tobě... Tak to jsem zvědavý také Chtěl jsem sice něco jiného, nicméně byla to láska na první pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Díky nim už hooodně dlouho nesleduju prodejní vlákno... Tak tahle závidím!Dneska jsem po nich na webu taky koukal, kdyby jsi někdy zvažoval prodej, dej mi, pls, vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 F... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biermann Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Včera, dnes i zítra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 kde? Severovychod Brazilie. Odporucam, hlavne surferom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 No ty bláho, ty dokážeš nasrat... Jestli chceš vědět co je to hnusně, přileť dneska do Prahy. Provazy vody, 4°C, vidina ledu a sněhu před námi.Já mám jenom jedny hodinky, a tu už jsou tu mockrát, takže jen pro držení topicu - jsou to ty vlevo. Fotka pochází z vrcholného období mé chronochoroby, kdy jsem se s nafukovacím skákacím sobem radil, jestli s datem nebo bez...Vyhrály ty placatější. Vies co - tak ja teda nepriletim.. Inac to muselo byt zaujimave obdobie, ked si viedol rozpravy s modrym nafukovacim sobom.. je nieco co o tebe este nevieme? (Btw, nazov toho matrosa mi posli do sz, huuahhhmm...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Musel jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Musel jsem Se nudíš? (slušně řečeno) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Musel jsem ty vole, nig netopýrky změnily po 25 letech páneška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Se nudíš? (slušně řečeno) no jo, nudim, zavidis co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Vies co - tak ja teda nepriletim.. Inac to muselo byt zaujimave obdobie, ked si viedol rozpravy s modrym nafukovacim sobom.. je nieco co o tebe este nevieme? (Btw, nazov toho matrosa mi posli do sz, huuahhhmm...)ayahuasca? v brazilii by problem byt nemal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 ty vole, nig netopýrky změnily po 25 letech páneška... Ožral mě u sebe na prodejně a pak mi domluvil rande s kočkou, co vedle půjčovala takový jezdící plyšový koně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 @NIGHTinGALE - nepisal si kedysi davno v nejakom vlakne ze ich nepustis? co budes teraz nosit? a mas nahradne "CRAZY" hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Severovychod Brazilie. Odporucam, hlavne surferom.tipoval jsem kapverdy, ale tam nesedel casovej posun.. .. ty jo, brazilie .. huusty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 @NIGHTinGALE - nepisal si kedysi davno v nejakom vlakne ze ich nepustis? co budes teraz nosit? a mas nahradne "CRAZY" hodinky? Hej, písal Ale jak už jsem uvedl výše - GAS mě ožral a koupil mi holku. Nešlo odolat. Corumy s netopejrama naprosto super, skvělý hodinky. Ale na ruce jsem je měl všeho všudy 15krát a vždy jen krátce. Spíše jsem se s nima jen kochal a mazlil.Vypadají jako fungl nový hodinky, dokonce jsem ten modrej samet, kterým je vycpaná krabice, ve které bydlí, ani moc neposlintal. Crazy hodinek mám plnej watchwinder, neboj. A asi si koupím Corum Bubble Joker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky