tarmi Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 V 21. 2. 2023 v 12:32, Jiří Sedlák napsal: No daydate kyklop na King želvách zvětšuje rozhodně víc, jak tak na to koukám. Daydate kyklopa jsem měl na monstrech a šel okamžitě dolů. Přijde mi, že hlavní funkce kyklopa na Seikách je to datum zprznit, aby bylo čitelné jen z přímého pohledu, viz Sněhulákova fotka na této straně, kdy při jiném pohledu než zpříma prostě nevidíš, co je za den... Zvětšení minimální, zprznění maximální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 U mě půjde dolů jestli ho poškrábu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 A já bych třeba kyklopa, vzhledem ke své vetchozrakosti, ocenil. Ale musel by k něčemu bejt, ne na parádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Jediné hodinky s kyklopem mám tyto ďábelský Bulovky, který ho mají zevnitř, takže to má 2 výhody - nejde poškrábat a ani se člověk nemusí rozhodovat, jestli by ho měl sundat, protože to také nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 no ale to zvacsenie tiez nie je ziadna hitparada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 před 23 minutami, Jerryl napsal: Jediné hodinky s kyklopem mám tyto ďábelský Bulovky, který ho mají zevnitř, takže to má 2 výhody - nejde poškrábat a ani se člověk nemusí rozhodovat, jestli by ho měl sundat, protože to také nejde ... no a je tam na parádu evidentně (tzn. na hovno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 (upraveno) Taky mi to tak příjde, ale zkuste ho vyndat. Upraveno 23. února 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aris Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Seiko rozšířilo již tak širokou nabídku “pětek” o 4 další barevné varianty. Jde o výsledek jakéhosi lidové hlasování pořádaného Seikem, přičemž design vznikl podle vkusu každého regionu. Šlo o Japonsko, Asii, Evropu a USA. Ani jsem si nemusel číst popisek, a hned mi bylo jasné odkud je který model.) Jde o limitku k příležitosti výročí 55 let od uvedení prvního modelu 5 na trh, přičemž od každého bude vyrobeno symbolických 1968 kusů hodinek. Zdroj: https://www.seikowatches.com/global-en/products/5sports/customize https://monochrome-watches.com/introducing-the-seiko-5-sports-customized-collection-srpk03k1-srpk05k1-srpk07k1-srpk08k1-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Ty žaponské stříbrňáky mi přijdou velmi vkusné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Mě se nelíbí světlé lunety. Mě se líbí ty černé. Ale proč, když má člověk SKX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Budou mid-size https://monochrome-watches.com/introducing-seiko-5-sports-skx-series-mid-size-38mm-collection-2023-srpk29-srpk31-srpk33-srpk35-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Před hodinou, ptrksvbd napsal: Budou mid-size https://monochrome-watches.com/introducing-seiko-5-sports-skx-series-mid-size-38mm-collection-2023-srpk29-srpk31-srpk33-srpk35-specs-price/ no konečně, SKX013 za rozumný peníze už nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Joo to vypadá slibně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 38 x 44,2 x 12,1 mm zní dobře. Ještě si dovolím vložit článek a foto z Fratello. https://www.fratellowatches.com/hot-take-four-new-38mm-seiko-5-sports-models-join-the-skx-sports-style-collection/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Dětské SKX jsem nikdy na ruce neměl. Nyní ale nosím menší hodinky 38mm a je to celkem příjemný. Máte někdo zkušenost s malými SKX013? Jaký to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 před 4 hodinami, Jerryl napsal: Dětské SKX jsem nikdy na ruce neměl. Nyní ale nosím menší hodinky 38mm a je to celkem příjemný. Máte někdo zkušenost s malými SKX013? Jaký to je? Skvělý, jako všechny hodinky které kdo prodal a chybí mu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Škoda že s tím nepřišli před rokem, než jsem po jedněch SKX013 v takovém "středním" stavu skočil a za úplně výhodnou cenovku to nebylo. Ale na mém párátku se nosí výborně, přišel jsem jim na chuť a poslal je teď do lázní. Ty oranžády vypadají skvěle, ale už bych to rozumně neunosil a popravdě asi mě bude hřát dobrý pocit toho, že mám originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Jedny 013 na Aukru: https://aukro.cz/panske-hodinky-seiko-skx013-diver-jako-nove-2-nato-reminky-7034946252 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Mě na nich vadí, že to není přesná zmenšenina SKX007. Na to, že jsou SKX013 o dost menší, tak lug to lug je menší pouze o 1mm. Což dělá pouzdro disproporční vůči SKX007, je prostě natáhlé. pěkné porovnání: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 podle Seiko stránek 300 liber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se