safi Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 První ze: http://www.chronomag.cz/clanek/2008-09-06/...talateru-i.html A určitě nebude jedinný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 První ze: http://www.chronomag.cz/clanek/2008-09-06/...talateru-i.html A určitě nebude jedinný Vyborny clanek, jako vzdy. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Už i Ty Martine ?! , po téhle masáži tady bude každý Idraulico italiano alias Super Mario Bros. Pamatujete ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 "drobné" problémy s obrázky odstraněny..celkem jsem se zapotil :-) děkuji :-) článek je nyní kompletní....doporučuji ještě jednou přečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 :-D jdu si najít hasák a utáhnout v koupelně kohoutky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Snowe, ten obrazek si rikal o vylepseni... Ostatnim se omlouvam za OT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Super clanek, prave jsem se rozhodl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 safi píšeš jako prase a zrovna u Panerai - díky za článek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 safi - Prima, tesim se na pokracovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Je fakt, že ta Panerai masáž je teď na fóru pěkná ... Jsem zvědavej, kolik se jich objeví na příštim pražskym srazu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 safi - Prima, tesim se na pokracovani Snad se podaří objektivní srovnání zmiňených modelů..budu se muset ještě do té doby setkat s Ypem, abych si prohlédl jeho Panerai naživo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 lolohh Says: September 6th, 2008 at 16:22 fristo, jak můžeš kritizovat gramatickou a žurnalistickou korektnost a nepoužívat diakritická znaménka? Vždyť tvůj komentář je na stejném místě, o kterém píšeš, že je na něm veřejný článek. že to není diskuse. A když už jsme u toho, neměla by ve větě ?Je to i pro ty co nejsou ve foru cleny:-)? být čárka? Tedy ?Je to i pro ty, co nejsou ve foru cleny:-)? (nejsem si moc jist, ale působí to na mě jako vedlejší věta předmětná, jestli si z gymplu pamatuju dobře). Nemluvě o tom, že mnohem lépe zní ?Je to i pro ty, co nejsou členy fóra:-)?. Slovo ?přece? v druhé větě mi tam taky nějak nesedí, ale snad jeho smysl najdu? Ahoj - tak za prve - temer nikdy tyhle gramaticke pindy nehledam a neresim v komentarich - nebot se vzdycky najde nekdo jako ty, ktery vezme reakci komentare a obrati ji do mrti proti pisateli a tim se debata zcela presune do polohy - "ty si dovolujes kritizovat a sam jsi neandrtalec". Budes se divit - neandrtalec nejsem a take nejsem nepritel safiho komentaru, ci clanku - naopak je to jeden z nejpilnejsich a nejprijemnejsich glosatoru na tomto foru. Ergo - duvod proc na forum rad chodim a ctu jej. Takove ty pindy nekterych radoby glosatoru jsou nekdy na odstrel, ale i s temi se nekdy rad popasuji. Netvrdim, ze se vzdy bavim jen o technologiich (nebot k pochopeni techniky jsem asi nebyl zrozen), ale rad diskutuji o vsem, co mne zajima ! Tak tedy za druhe - domnivam se a jsem si jisty, ze v kometarich, ci podobnych forech cestina mozna zije (nekdy trpi) trochu jinym zivotem, nez je cestina v clancich. Sam to dobre chapu, nebot nejdulezitejsi je predevsim strukturovat myslenky a argumenty (jde tedy spise o jakysi pisemny zapis toku myslenek - nic min, nic vic). Budes se divit, ale profesionalni psani a napady mne docela dobre plati ucty - a presto nemusim byt dokonalym psavcem dle gramatiky do uplneho zmrtveni a za vsech okolnosti. Clanek, stat, ci noticka - to je predevsim formulovani a struktura myslenek, ktere predkladas ctenarum po delsi uzitny cas a s vetsi dulezitosti, nez je na druhe strane strucny kometar pod clankem. A hlavne - clanek neni vysledek max. 3 minutove vsuvky - komentare. Pro mne temer vyhradne bez diakritiky - nebot aplikace se obcas hadaji. Sam povazuji napriklad email s diakritikou jako spise projev technologicke neznalosti pisatele, ktera muze vyrobit necekane a necitelne problemy. A musim rict, ze temer vzdy se to odrazi i na obsahu a myslenkach takovych, co mne pisou podobne emaily - jsou s nimi nejen technologicke potize Clanky a gramatika: Nicmene je dobrym zvykem, ze drive, nez se neco publikuje na strankach,nebo v novinach - tedy predkladas nejaky "verejny projev" (pisemny), tak prochazi text korektorskym procesem - skrtanim a opravovanim. Delat by to mel nekdo jiny - nebot ten ktery pise, muze uz byt tzv. "slepy" vuci chybam, kterym se neda (opravdu ne) vyhnout. Nekdy je k tomu i nejvhodnejsi ten nejblizsi clovek, kteremu veris (treba safiho manzelka). Vi o tve povaze i vyjadrovani = je tedy schopny se na text podivat co nejblize k tvym ocim a myslenkam. Proto jsem tedy za to, kdyz uz se o necem pise, aby se treba i samoregulacni formou upozornilo na neco, co jeste treba dohotovit. Coz se stalo a safi se ozval s "gentlemanskym" podekovanim, resp. ohlasenim upravy. OK? Yes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Ahoj - tak za prve - temer nikdy tyhle gramaticke pindy nehledam a neresim v komentarich - nebot se vzdycky najde nekdo jako ty, ktery vezme reakci komentare a obrati ji do mrti proti pisateli a tim se debata zcela presune do polohy - "ty si dovolujes kritizovat a sam jsi neandrtalec". Budes se divit - neandrtalec nejsem a take nejsem nepritel safiho komentaru, ci clanku - naopak je to jeden z nejpilnejsich a nejprijemnejsich glosatoru na tomto foru. Ergo - duvod proc na forum rad chodim a ctu jej. Takove ty pindy nekterych radoby glosatoru jsou nekdy na odstrel, ale i s temi se nekdy rad popasuji. Netvrdim, ze se vzdy bavim jen o technologiich (nebot k pochopeni techniky jsem asi nebyl zrozen), ale rad diskutuji o vsem, co mne zajima ! Tak tedy za druhe - domnivam se a jsem si jisty, ze v kometarich, ci podobnych forech cestina mozna zije (nekdy trpi) trochu jinym zivotem, nez je cestina v clancich. Sam to dobre chapu, nebot nejdulezitejsi je predevsim strukturovat myslenky a argumenty (jde tedy spise o jakysi pisemny zapis toku myslenek - nic min, nic vic). Budes se divit, ale profesionalni psani a napady mne docela dobre plati ucty - a presto nemusim byt dokonalym psavcem dle gramatiky do uplneho zmrtveni a za vsech okolnosti. Clanek, stat, ci noticka - to je predevsim formulovani a struktura myslenek, ktere predkladas ctenarum po delsi uzitny cas a s vetsi dulezitosti, nez je na druhe strane strucny kometar pod clankem. A hlavne - clanek neni vysledek max. 3 minutove vsuvky - komentare. Pro mne temer vyhradne bez diakritiky - nebot aplikace se obcas hadaji. Sam povazuji napriklad email s diakritikou jako spise projev technologicke neznalosti pisatele, ktera muze vyrobit necekane a necitelne problemy. A musim rict, ze temer vzdy se to odrazi i na obsahu a myslenkach takovych, co mne pisou podobne emaily - jsou s nimi nejen technologicke potize Clanky a gramatika: Nicmene je dobrym zvykem, ze drive, nez se neco publikuje na strankach,nebo v novinach - tedy predkladas nejaky "verejny projev" (pisemny), tak prochazi text korektorskym procesem - skrtanim a opravovanim. Delat by to mel nekdo jiny - nebot ten ktery pise, muze uz byt tzv. "slepy" vuci chybam, kterym se neda (opravdu ne) vyhnout. Nekdy je k tomu i nejvhodnejsi ten nejblizsi clovek, kteremu veris (treba safiho manzelka). Vi o tve povaze i vyjadrovani = je tedy schopny se na text podivat co nejblize k tvym ocim a myslenkam. Proto jsem tedy za to, kdyz uz se o necem pise, aby se treba i samoregulacni formou upozornilo na neco, co jeste treba dohotovit. Coz se stalo a safi se ozval s "gentlemanskym" podekovanim, resp. ohlasenim upravy. OK? Yes! Hele v pohodě :-) Lucka se ještě na článek podívala a nějaké drobnosti tam upravila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Hele v pohodě :-) Lucka se ještě na článek podívala a nějaké drobnosti tam upravila Neni nad jemnou, zenskou a chapajici dusi. Good Luck ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Je fakt, že ta Panerai masáž je teď na fóru pěkná ... Jsem zvědavej, kolik se jich objeví na příštim pražskym srazu ... No k veteránům se teď pár nováčků přibylo, to je fakt. Zatím má hi-end Kulix, a jsem zvědavý kdo posune laťku výš! A kdy! Pořád tu není ani jeden vlastník Panerai kalibru. Kdo to bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 6. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2008 Teda Safi, ale na kapající kohoutek nebo zapojení myčky volat inštalatéra... Ale článek jinak moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2008 Teda Safi, ale na kapající kohoutek nebo zapojení myčky volat inštalatéra... Ale článek jinak moc pěkný no zrovna ja jsem ten typ,co ho volat musi:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2008 Teda Safi, ale na kapající kohoutek nebo zapojení myčky volat inštalatéra... Ale článek jinak moc pěkný Ale nedávno jsem dokázal vyměnit žárovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2008 Ahoj - tak za prve - temer nikdy tyhle gramaticke pindy nehledam a neresim v komentarich - nebot se vzdycky najde nekdo jako ty, ktery vezme reakci komentare a obrati ji do mrti proti pisateli a tim se debata zcela presune do polohy - "ty si dovolujes kritizovat a sam jsi neandrtalec". Budes se divit - neandrtalec nejsem a take nejsem nepritel safiho komentaru, ci clanku - naopak je to jeden z nejpilnejsich a nejprijemnejsich glosatoru na tomto foru. Ergo - duvod proc na forum rad chodim a ctu jej. Takove ty pindy nekterych radoby glosatoru jsou nekdy na odstrel, ale i s temi se nekdy rad popasuji. Netvrdim, ze se vzdy bavim jen o technologiich (nebot k pochopeni techniky jsem asi nebyl zrozen), ale rad diskutuji o vsem, co mne zajima ! Tak tedy za druhe - domnivam se a jsem si jisty, ze v kometarich, ci podobnych forech cestina mozna zije (nekdy trpi) trochu jinym zivotem, nez je cestina v clancich. Sam to dobre chapu, nebot nejdulezitejsi je predevsim strukturovat myslenky a argumenty (jde tedy spise o jakysi pisemny zapis toku myslenek - nic min, nic vic). Budes se divit, ale profesionalni psani a napady mne docela dobre plati ucty - a presto nemusim byt dokonalym psavcem dle gramatiky do uplneho zmrtveni a za vsech okolnosti. Clanek, stat, ci noticka - to je predevsim formulovani a struktura myslenek, ktere predkladas ctenarum po delsi uzitny cas a s vetsi dulezitosti, nez je na druhe strane strucny kometar pod clankem. A hlavne - clanek neni vysledek max. 3 minutove vsuvky - komentare. Pro mne temer vyhradne bez diakritiky - nebot aplikace se obcas hadaji. Sam povazuji napriklad email s diakritikou jako spise projev technologicke neznalosti pisatele, ktera muze vyrobit necekane a necitelne problemy. A musim rict, ze temer vzdy se to odrazi i na obsahu a myslenkach takovych, co mne pisou podobne emaily - jsou s nimi nejen technologicke potize Clanky a gramatika: Nicmene je dobrym zvykem, ze drive, nez se neco publikuje na strankach,nebo v novinach - tedy predkladas nejaky "verejny projev" (pisemny), tak prochazi text korektorskym procesem - skrtanim a opravovanim. Delat by to mel nekdo jiny - nebot ten ktery pise, muze uz byt tzv. "slepy" vuci chybam, kterym se neda (opravdu ne) vyhnout. Nekdy je k tomu i nejvhodnejsi ten nejblizsi clovek, kteremu veris (treba safiho manzelka). Vi o tve povaze i vyjadrovani = je tedy schopny se na text podivat co nejblize k tvym ocim a myslenkam. Proto jsem tedy za to, kdyz uz se o necem pise, aby se treba i samoregulacni formou upozornilo na neco, co jeste treba dohotovit. Coz se stalo a safi se ozval s "gentlemanskym" podekovanim, resp. ohlasenim upravy. OK? Yes! Ahoj, sorry za OT, ale možná mi poradíte. Nejsa "blb" však celý život řeším zda velké či malé písmeno v následujících případech (dopis, mail): 1) .....do vaší (Vaší) firmy.... - oslovený není majitel, jen zaměstnanec, myslím malé, možná i kdyby byl majitel? 2) .....vám všem......- oslovení více lidí Díky za objasnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2008 safi: pěkný, díky... kritici: gramatiku neřešte, za článek jste nic neplatili tudíž na stížnosti nemáte nárok ;-) a protože jsme členy gentlemanského klubu, tak veřejné opravy považuju pouze za exhibiční (když víme co jsou to PM, že?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.